Joc de societate din lemn turn asamblabil Wooden Tumbling Tower Eichhorn 54 cuburi bej de la 5 ani

Detalii privind produsul

Jocul de societate din lemn turn pliabil Wooden Tumbling Tower de la marca germană Eichhorn conține până la 54 de cuburi naturale, din care copiii își pot construi un turn și pot crea un joc original alături de frații, prietenii sau părinții lor. Jocul este conceput pentru 2 - 6 jucători, care încearcă treptat să scoată piesele individuale din turn și să le adauge cu atenție la cel mai înalt nivel, astfel încât să nu cadă. Jocul cu turnul va testa abilitatea, dexteritatea și, mai presus de toate, gândirea tactică a jucătorilor atunci când estimează echilibrul turnului după fiecare piesă scoasă. Acest joc este potrivit pentru întreaga familie, chiar și pentru serile lungi de iarnă.

Cuburile naturale sunt fabricate din lemn de mesteacăn de cea mai bună calitate, au o suprafață fină și sunt ușor de manevrat. Calitatea înaltă garantează că, turnul pliabil va rezista în familia dvs. ani de zile și va încânta chiar și următoarea generație de copii și adulți. Jocul din lemn poate fi folosit la orice ocazie, chiar și la petreceri sau reuniuni cu familia. Jocul cu un turn care cade va ajuta la consolidarea relațiilor de familie, la câștigarea de noi experiențe și la crearea unei atmosfere vesele. Copiii își vor anterna abilitățile motorice, gândirea logică, tactica și simțul echilibrului.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor.  Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • joc de societate din lemn turn
  • 54 de piese din lemn
  • design german de top de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește criteriile stricte ale UE
  • potrivită de la 12 luni
Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaFabricat în Germania
Dimensiuni10,5*10,5*24,6 cm
Inaltimea produsului24,6 cm
Dimensiunile ambalajului37*37*22,5 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...