Joc interactiv cu vulpe Foxy Smart Smoby cu 2 jocuri de programare

Detalii privind produsul

Jocul interactiv cu vulpe Foxy Smart de la renumiul producător francez de jucării Smoby este cadoul ideal pentru toți copiii de la 3 ani, care tânjesc după o jucărie robotizată originală. Cu jucăria inteligentă Foxy pe roți, copilul învață elementele de bază ale programării simple. Baza jocului este de a naviga corect vulpea către destinație, folosind cărți direcționale. Copilul mai are la dispoziție o tablă de joacă, în care introduce cărțile individuale, astfel încât animăluțul să ajungă la destinație, reprezentată de cartea cu comoară. Datorită acestui joc, copiii își dezvoltă imaginația spațială, gândirea logică și învață să abordeze practic sarcinile de la o vârstă fragedă. Produsul este localizat în limba engleză, franceză sau germană.

Funcția modului liber, le permite băieților și fetelor să se joace liber cu vulpea în cameră fără o tabla de joacă. Prin interediul cărților o pot ghida în orice direcție. Copilul are multe oportunități de a-și concepe propriul traseu și de a încerca să ghideze vulpea, astfel încât să nu se atingă de nimic pe parcursul traseului. În timpul jocului, urechile ei clipesc coloart și datorită difuzorului încorporat comunică cu copilul prin intermediul mesajelor vocale. Jucăria electronică funcționează prin tehnologia integrată RFID - primește comenzi folosind undele radio. Tabla de joacă este compusă din 12 piese de puzzle, la care sunt disponibile 7 cărți de direcție și o carte țintă.

Renumitul brand francez Smoby produce jucării de calitate pentru copii de zeci de ani. Jucăriile Smoby îndeplinesc cele mai stricte criterii europene de calitate, durabilitate și, în același timp, au un design unic, care îmbină perfecțiune, farmec și precizie franceză. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i protejați de rănire în timpul jocurilor distractive.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni22*13*16 cm
Dimensiunile ambalajului24*15*30 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieBattery: 2 x AA/LR included & 2x AA/LR not included
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...