Joc de construit Peppa Pig Camper PlayBIG Bloxx camping cu rulota cu 4 figurine 54 de piese

Detalii privind produsul

Jocul de construit PlayBIG Bloxx Camper este un cadou original pentru toți copilașii deștepți de la 18 luni. Jocul de contruit practic pentru copii este realizat cu motivul popularului purceluș Peppa Pig, așa că va impresiona imediat băieții și fetele. Micuții constructori se pot bucura de o pliere distractivă a rulotei galbene cu accesorii, în timp ce vor merge la un camping distractiv împreună cu 4 figurine ale purcelușilor. Setul colorat conține 54 de piese de calitate, care îi vor distra pe cei mici pentru ore întregi. Copilul își asamblează jocul de construit conform ideilor sale și în același timp inventează aventuri pentru purcelușii fericiți. Cel mai mare avantaj al jocului de construit PlayBIG Bloxx este că este compatibil cu jocurile de construit LEGO. Astfel, cei mai mici își pot combina cuburile LEGO și BIG și pot construi clădiri, case și alte construcții mai mari și mai bune.

Jocurile de construit nu sunt doar jucării distractive și vesele, ci au și o importanță uriașă în dezvoltarea copilului. Dacă cel mic planifică, propune, inventeză, construiește și demolează tot felul de case, cetăți sau chiar și buncăre își se dezvoltă fantezia, imaginația, gândirea sa creativă. Atunci când copilul planifică, proiectează, inventează, construiește și dărâmă tot felul de case și fortificații și buncăre, își dezvoltă imaginația, fantezia, gândirea creativă. Când se gândește la modul în care se potrivesc cuburile individuale își devoltă gândirea logică. Mai mult, cu jocul de construit pentru copii, cei mici își dezvoltă abilitățile de mișcare și abilitățile motorice, fac cunoștință cu noi culori și forme, învață despre lucruri noi. Înălțimea totală a jocului de construit este de 17 cm.

BIG este un producător german renumit, care este lider mondial în fabricarea de jucării din plastic de înaltă calitate pentru copii. Simbolul acestuia este bivolul, a cărui caracteristici sunt: rezistență, robustețe și durabilitate și în același timp exact acestea sunt caracteristicile tuturor jucăriilor BIG pentru copii. Părinții au încredere în această marcă și o laudă în principal pentru siguranța dovedită, cea mai avansată tehnologie în fabricarea și utilizarea materialelor nedăunătoare sănătății și reciclabile. Piesele individuale din plastic au un filtru UV special, care asigură faptul că, jucăria va rămâne frumoasă și strălucitoare la fel ca în prima zi.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni20*22*17 cm
Inaltimea produsului17 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,59 kg
Culoareagalben
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...