Joc de construit Şcoală Twee Pop Écoiffier cu clădire etajată şi 6 figurine de animale de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit Școala Twee Pop de la producătorul francez Écoiffier este un joc original de construit, destinat tuturor fetițelor de la 18 luni. Jocul de construit pentru copii, cu motivul școlii, cuprinde o clădire etajată, 6 figuri de animale, tobogan, o zonă de ședere, piese cu motivul florilor, copacului și jucăriilor din parcul școlii. Copiii se vor distra foarte bine cu aceste accesorii drăguțe, vor merge la școală cu figurinele incluse, unde vor învăța și apoi se vor putea juca în curtea școlii și se vor distra.  Jocul de construit pentru copii Abrick este realizat într-o nuanță plăcută de roz-albastru care se potrivește fiecărei fetițe.

Părțile componente ale jucăriei moderne sunt realizate din plastic de înaltă calitate fără margini ascuțite, nu se vor decolora, iar vopsele sunt nedăunătoare sănătății, fapt pentru care jucăria de construit Écoiffier, este potrivită chiar și pentru cei mai mici copii. Dimensiunile jocului sunt de  40*30*14 cm. Jocul de construit Abrick Supermarket poate fi combinat cu alte jocuri de construit Écoiffier Abrick, astfel încât copilul să-și poată combina piesele individuale după propria sa imaginație și să-și creeze propriul oraș. Piesele jucăriei sunt destul de mari, ușor de asamblat și în același timp ușor de dezasamblat.

Jocurile de construit Abrick vor distra copilul pentru ore lungi, indiferent dacă se joacă singur sau cu prietenii. Producătorul franțuzesc Écoiffier este un producător, cu o tradiție îndelungată în fabricarea jucăriilor pentru piața europeană. Se știe faptul că, pune un accent mare pe design, fabricare ecologică ținând cont de punctele de vedere ale protecției mediului și pe calitatea produselor sale. În timpul fabricării Écoiffier folosește materiale reciclabile și vopsele nedăunătoare sănătății astfel că, nu garantează doar distracția, ci și siguranța copiilor dumneavoastră în timpul jocului. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni34*30*36 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,17 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...