Joc de construit pistă de curse cu câștigător Abrick Ecoiffier cu 4 mașinuțe și figurine de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit pistă de curse cu câștigător Abrick este cadoul ideal pentru toți pasionații de mașini și curse de la 18 luni. Pista de curse realistă impresionează șoferii de curse cu aspectul său modern și atmosfera ca în timpul curselor reale. Pista de curse este echipată cu un terminal pentru verificarea intrării mașinilor în pistă, existând și un loc special pentru câștigătorul cursei. Pachetul include, de asemenea, diferite mărci, poziție de pornire cu semnal, astfel încât copiii să se poată bucura de ore de distracție deosebită. Pe cei mici îi așteaptă și 3 mașinuțe de curse cu detalii și numere bine elaborate. În cazul problemelor de coliziune în timpul cursei, copiii pot pune pe pistă o mașină portocalie - Safety car, care este echipată și cu o funie pentru tractarea mașinilor avariate.

Setul de mașinuțe, pista de curse, steagurile și alte accesorii fac din setul pentru copii Abrick, cea mai bună jucărie pentru copiii, care iubesc lumea curselor și a adrenalinei. Toate piesele de construi ale acestui joc pentru copii sunt confecționate din plastic de înaltă calitate, fără margini ascuțite și pot fi combinate cu piese din alte jocuri de contruit Abrick. Piesele sunt ușor de asamblat și, în același timp, ușor de pliat. Dimensiunile setului pentru copii sunt 72*46*23 cm. Prin manipularea cu mașinuțele, copilașii își dezvoltă abilități motorice și manuale. În timpul cursei,își dezvoltă imaginația și creativitatea, precum și gândirea logică, memoria și concentrarea. Seturile Abrick sunt potrivite și pentru facilitățile preșcolare.

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene astfel că, jucăriile sunt potrivite și pentru cei mai mici. Acum când suntem îngrămădiți de produsele pieței chinezești, Écoiffier încearcă să se abată de la tendință în primul rând cu design unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând calitate la preț rezonabil. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni72*46*23 cm
Inaltimea produsului23 cm
Lungime intreaga72 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,45 kg
Culoareagri
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...