Joc de construit Peppa Pig Camping set PlayBIG Bloxx BIG 25 de piese în natură și 2 figurine de la 1,5-5 ani

Detalii privind produsul

Jocul de construit PlayBIG Bloxx Peppa Pig este jucăria ideală pentru toți copiii de la 18 luni. Motivul de poveste al purcelușului Peppa va distra copilașii timp îndelungat. Va asigurăm că, acest joc de construit cu motiv de poveste, va fi pe placul fiecărui băiețel și fetiță. Din piesele jocului, copiii își vor putea construi un loc de camping unde vor putea organiza un picnic, se putea bucura de atmosfera de tabără, vor construi corturi sau pot face ieși la o plimbare cu canoe. Cuburile setului sunt acoperite cu imagini diferite, iar setul oferă multe posibilități pentru construire și creeație pentru copii. Cel mai bun lucru la jocul de construit BIG este că este compatibil cu cuburile Lego. Copiii dvs. le pot combina și construi diferite construcții, dezvoltăndu-și totodată imaginația. Setul conține 25 de bucăți și 2 figurine.

Jocurile de construit pentru copii Lego și BIG nu sunt doar jucăriI foarte distractivă și vesele, dar au și o importanță deosebită în dezvoltarea copilului. Când copilul se gândește la modul în care se potrivesc cuburile individuale, el își dezvoltă gândirea logică. În plus, își dezvoltă abilitățile de mișcare și abilitățile motrice, copiii învață să recunoască culorile și formele, ceea ce înseamnă că învață lucruri noi. Când copilul plănuiește, proiectează, construiește și demolează tot feluri clădiri, ziduri și buncăre, își dezvoltă imaginația, creativitatea și gândirea creativă. Așa că, nu ezitați și cumpărați acest joc de construit colorat cu motiv de poveste, celor mai mici copilași pentru putea a se putea distra, creea, inventa și pentru a-și dezvolta creativitatea la maxim.

BIG este un cunoscut producător german care produce jucării din plastic de înaltă calitate și are o poziție globală puternică în producția de jucării. Simbolul său este un bivol, ale cărui caracteristici sunt: rezistența, robustețea și durabilitatea și, în același timp, acestea sunt caracteristicile specifice ale tuturor jucăriilor pentru copii BIG. Părinții au încredere și laudă acest brand în principal datorită siguranței dovedite, a celei mai avansate tehnologii în producerea și utilizarea materialelor inofensive și reciclabile.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaGermania
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...