Joc de construit Peppa Pig la şcoală cu tabla înmulţirii PlayBIG Bloxx BIG cu 2 figurine 87 de piese

Detalii privind produsul

Jocul de construit BIG PlayBIG Bloxx Peppa Pig este o jucărie splendidă de asamblat, care se potriveşte copiilor de la vârsta de 18 luni, până la vârsta de 5 ani. Tema de poveste purceluşa Peppa garantează, ca această jucărie fabuloasă de construit să fie adorată de fiecare băieţel şi fetiţă. Din cuburile de construit se poate asambla o şcoală şi conţine componentele tablei înmulţirii. Jocul de construit oferă numeroase oportunităţi micuţilor pentru a inventa şi construi lucruri noi. Este extraordinar faptul, că jucăria de construit BIG pentru copii este compatibilă cu cuburile Lego. Copiii dvs. vor putea combina două jucării de asamblat şi vor putea asambla noi creaţii artistice, în care vor prezenta diferite poveşti fabuloase. Jocul de construit conţine 87 de piese şi 2 figurine.

Cuburile de construit Lego şi BIG pentru copii sunt nu numai distractive şi amuzante, dar au o importanţă mare şi în dezvoltarea copilului. Dacă copilul se gândeşte la modul în care cuburile individuale se potrivesc unul cu celălalt, își dezvoltă gândirea logică. Mai mult, cu aceste jucării asamblabile pentru copii li se vor dezvolta abilităţile de mişcare, motorica fină și copii vor face cunoştinţă și cu culorile, formele şi vor învăţa lucruri noi. Dacă micuţul planifică, propune, inventează, construiește, demontează orice casă sau buncăr, se va dezvolta fantezia, imaginaţia şi gândirea lui creativă. Cumpărați această jucărie de construit fabuloasă, splendidă şi colorată pentru copilul dvs., pentru ca ei să creeze, să inventeze lucruri noi, să se distreze şi să îşi dezvolte creativitatea la maxim.

BIG este un producător german renumit, care este între primii în lume privind fabricarea jucăriilor din plastic de calitate excelentă pentru copii. Simbolul lui este bivolul, reprezentând forța, robustețe și rezistența. Aceste sunt calitățile care reprezintă fiecare jucărie BIG pentru copii. Părinții au încredere în această marcă, este preferatul lor din punct de vedere al siguranței și pentru că jucările sunt fabricate cu o tehnologie inovată din materiale reciclabile și nedăunătoare sănătății. Jucăria are o garanție de 3 ani și plasticul conține un filtru UV special, astfel jucăria îşi va păstra strălucirea mulţi ani, de parcă ar fi nou. Producătorul german BIG garantează calitate, unicitate și siguranță, astfel dvs. nu veți avea motive de îngrijorare, când cel mic se joacă.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni24*26*32 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*32
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...