Joc de construit Peppa Pig familie în casă PlayBIG Bloxx BIG cu 4 figurine 107 piese

Detalii privind produsul

Jocul de construit BIG PlayBIG Bloxx Peppa Pig, în căsuţă, este o jucărie splendidă, care se potriveşte copiilor de la vârsta de 18 luni. Tema de poveste purceluşa Peppa, care distrează ani de zile pe cei mai mici, prin cadrul televizorului, garantează ca această jucărie fabuloasă de construit să fie adorată de fiecare băieţel şi fetiţă. Din cuburile de construit se poate asambla o căsuţă galbenă strălucitoare, în care trăiesc 4 figurine de poveste, iar micuţii vor putea inventa poveşti proprii despre purceluşi. Jucăria de asamblat pentru copii, cu 4 figurine, conţine în total 107 de piese, iar unele cuburi se potrivesc în toate felurile unul cu celălalt, de aceea oportunităţile pentru construit şi pentru creat sunt numeroase. Este extraordinar faptul, că jucăria de construit BIG pentru copii este compatibilă cu cuburile Lego, deci copilul dvs. va putea combina jocurile de construit şi vor putea asambla case mai mari şi mai frumoase, cetăţi mai splendide şi mai interesante, castele sau orice altceva, ce au în minte.

Cuburile de construit Lego şi BIG pentru copii sunt nu numai distractive şi amuzante, dar au o importanţă mare şi în dezvoltarea copilului. Dacă micuţul planifică, propune, inventează, construiește, demontează orice casă sau buncăr, se va dezvolta fantezia, imaginaţia şi gândirea lui creativă. Dacă copilul se gândeşte la modul în care cuburile individuale se potrivesc unul cu celălalt, își dezvoltă gândirea logică. Mai mult, cu aceste jucării asamblabile pentru copii li se vor dezvolta abilităţile de mişcare, motorica fină și copii vor face cunoştinţă și cu culorile, formele şi vor învăţa lucruri noi. Cumpărați această jucărie de construit fabuloasă, splendidă şi colorată pentru copilul dvs., pentru ca ei să creeze, să inventeze lucruri noi, să se distreze şi să îşi dezvolte creativitatea la maxim.

BIG este un producător german renumit, care este între primii în lume privind fabricarea jucăriilor din plastic de calitate excelentă pentru copii. Simbolul lui este bivolul, reprezentând forța, robustețe și rezistența, aceste sunt calitățile care reprezintă fiecare jucărie BIG pentru copii. Părinții au încredere în această marcă, este preferatul lor din punct de vedere al siguranței și pentru că jucările sunt fabricate cu o tehnologie inovată din materiale reciclabile și nedăunătoare sănătății. Jucăria are o garanție de 3 ani și plasticul conține un filtru UV special, astfel jucăria îşi va păstra strălucirea mulţi ani, de parcă ar fi nou. Producătorul german garantează calitate, unicitate și siguranță, astfel dvs. nu veți avea motive de îngrijorare, când cel mic se joacă.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni26*33*37 cm
Dimensiunile ambalajului57*41*35
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,3 kg
Culoareagalben
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...