Joc de construit Peppa Pig Valiză medicală PlayBIG BLOXX în spital cu 2 figurine și 32 de piese de la 1,5-5 ani

Detalii privind produsul

Jocul de construit Valiza medicală este jucăria originală, potrivită pentru toți copiii de la 18 luni. Piesele individuale ale valizei sunt caracterizate prin culori strălucitoare și detalii realizate cu precizie, astfel încât acestea să stimuleze imaginația și creativitatea copiilor. Micuții constructori se pot bucura de figurinele legendare din povestea Peppa Pig, cu care se vor distra timp îndelungat. Acest joc frumos de construit va atrage atenția fiecărui copil datorită celor 32 de piese, cu toate accesoriile pentru micul doctor. Jocul vine într-o valiză albastră practică, astfel încât băieții să o poată duce oriunde. Avantajul jocurilor PlayBIG Bloxx este că sunt compatibile cu jocurile de construit Lego, astfel încât copiii să le poată combina pentru a creea clădiri mai frumoase și mai mari. Cuburile individuale se asamblează cu ușurință.

Jocurile de construit pentru copii Lego și BIG nu sunt doar jucăriI foarte distractivă și vesele, dar au și o importanță deosebită în dezvoltarea copilului. Când copilul se gândește la modul în care se potrivesc cuburile individuale, el își dezvoltă gândirea logică. În plus, își dezvoltă abilitățile de mișcare și abilitățile motrice, copiii învață să recunoască culorile și formele, ceea ce înseamnă că învață lucruri noi. Când copilul plănuiește, proiectează, construiește și demolează tot feluri clădiri, ziduri și buncăre, își dezvoltă imaginația, creativitatea și gândirea creativă. Așa că, nu ezitați și cumpărați acest joc de construit colorat cu motiv de poveste, celor mai mici copilași pentru putea a se putea distra, creea, inventa și pentru a-și dezvolta creativitatea la maxim.

BIG este un cunoscut producător german care produce jucării din plastic de înaltă calitate și are o poziție globală puternică în producția de jucării. Simbolul său este un bivol, ale cărui caracteristici sunt: rezistența, robustețea și durabilitatea și, în același timp, acestea sunt caracteristicile specifice ale tuturor jucăriilor pentru copii BIG. Părinții au încredere și laudă acest brand în principal datorită siguranței dovedite, a celei mai avansate tehnologii în producerea și utilizarea materialelor inofensive și reciclabile.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni10*29*24 cm
Greutate0,9 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...