Joc de construit Peppa Pig Grandparents House PlayBIG BLOXX casa bunicilor cu 3 figurine de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit Peppa Pig Grandparents House PlayBIG Bloxx este cadoul ideal pentru toți băieții și fetele de la 18 luni. Pe cei mici își așteaptă un set de 86 de piese, care conține 3 figurine ale purcelișor și piese de calitate pentru construirea unei case cu 2 etaje, cu mansardă. Jocul de construit va permite copiilor să se joace cu căsuța din ambele părți - din interior și din exterior. În interiorul căsuței se află o bucătărie cu electrocasnice, masă și scaune, la etajul al doilea este un dormitor și din mansardă purcelușii pot privi cerul nopții cu un telescop. Din fața casei cu ferestre, copiii vor descoperi o grădină din față cu gard alb, copaci și plante, de care vor învăța să aibă grijă. Jocul de construit casa bunicilor cu motivul personajului animat Peppa Pig îi va distra pe copii ani de zile.

Jocul de construit PlayBIG Bloxx este compatibil cu jocurile LEGO. Astfel, cei mai mici copii își pot combina cuburile LEGO și BIG și pot construi clădiri, case și alte clădiri mari și interesante. Jocurile de construit pentru copii nu sunt doar foarte distractive, dar au o mare influență asupra dezvoltării copilului. Când un copil planifică, proiectează, inventează, construiește clădiri distractive, se joacă cu figurine, își dezvoltă imaginația, creativitatea și gândirea logică. Mai mult, prin intermediul jocurilor de costruit, copilașii își dezvoltă abilități de mișcare și abilități motorice, cunosc culori și forme noi.

Producătorul german BIG se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate pentru diferite vârste. Produsele sale sunt testate de instituții independente care garantează calitatea jucăriilor. Logo-ul mărcii BIG este un bivol, simbolul puterii, rezistenţei şi robusteţii- și acestea sunt exact caracteristicile mărcii. Marca BIG se bazează pe siguranța produselor sale, iar materiile prime folosite nu sunt doar de calitate, ci şi nedăunătoare sănătăţii. Părinții au încredere și laudă acest brand în principal datorită siguranței sale dovedite, celei mai avansate tehnologii în producția și utilizarea materialelor inofensive și reciclabile. Părțile din plastic ale jocului de construit se caracterizează printr-o stabilitate UV ridicată, astfel încât să își păstreze culorile frumoase chiar și după timp îndelungat.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni26*33*37 cm
Inaltimea produsului37 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,0 kg
Culoareaviolet
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...