Joc de construit Maşa şi ursul Navă urs PlayBIG Bloxx BIG cu 2 figurine şi cu 159 de piese

Detalii privind produsul

Jocul de construit pentru copii PlayBIG Bloxx Maşa şi ursul Navă de urs va oferi bucurie fiecărui copil, care adoră povestea Maşa şi ursul. Jucăria splendidă de construit este o jucărie potrivită copiilor de la vârsta de 18 luni, până la vârsta de 5 ani. Neastâmpărata şi activa Maşa şi cel mai bun prieten al ei Mişa, este cunoscut de fiecare copil. Ambalajul jucăriei conţine 159 piese şi 2 figurine, din care face parte şi fetiţa Maşa şi ursul Mişa, care va oferi bucurie fiecărui copil în timp ce duce copii într-o lume splendidă şi fabuloasă. Cu jucăria de construit Maşa şi ursul, copii se vor simţii ca şi piraţii adevăraţi, care străbat valurile mării. Jucăria de construit PlayBIG Bloxx Maşa este o oportunitate nemaipomenită pentru dezvoltarea fanteziei, creativităţii, în timp ce inventează noi peripeţii împreună cu supereroii din povestea Maşa şi ursul.

Nava ursului în culoare frumoasă de maro ne aminteşte de căsuţa ursului, pe care copii o cunosc deja din povestea lor preferată. Din cele 159 piese micuţii vor putea construi propria lor navă pentru Maşa şi prietenul ei cel mai bun Mişa. Prin asamblarea pieselor de construit, se dezvoltă abilităţile motorice fine şi gândirea logică. Copii vor face cunoştinţă cu culorile şi cu formele, vor asimila noi cunoştinţeCând Maşa şi ursul ajung la destinație şi găsesc insula cu comoară, atunci nava poate fi transformată într-o căsuţă drăguţă. O curiozitate al jucăriei de construit PlayBIG Bloxx este că elementele acestuia pot fi combinate cu cuburile Lego Duplo, astfel copii vor putea construi căsuţă mai mare şi mai interesantă, sau chiar şi oraşe de poveste.

Piesele jucăriei de construit PlayBIG Bloxx şi piesele Lego se potrivesc perfect. Jucăria de construit pentru copii este o jucărie distractivă pentru copii de fiecare vârstă. În afară de distracţie are un rol important în dezvoltarea copiilor. Cumpăraţi această jucărie fabuloasă de construit cu multe culori pentru copilașii dvs., pentru a planifica, pentru a sugera, sau pentru a se distra în timp ce își dezvoltă gândirea logică. Plasticul din care este fabricată jucăria de construit este dotat şi cu un filtru special UVcare garantează ca jocurile să rămână frumoase și colorate mulţi ani de zile.

BIG este un producător german de renume, cu o poziție de lider mondial în fabricarea jucăriilor din plastic de înaltă calitate pentru copii. Simbolul producător german BIG este bivolul, care semnifică putere și rezistenţă. Aceste sunt caracteristicile jucăriilor pentru copii BIG. Această marcă a căştigat încrederea părinţilor, prin urmare, este lăudată datorită siguranţei dovedite, cea mai avansată tehnică în producerea și utilizarea de materiale inofensive și reciclabile. Jucăria pentru copii are o garanţie de 3 ani. Furnizorul german este garanţie pentru calitate, unicitate şi siguranţă, astfel încât dumneavoastră să nu trebuie să vă îngrijoraţi niciodată dacă micuţii dumneavoastră se joacă.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni47*26*46 cm
Inaltimea produsului46 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*50 cm
Lungime intreaga47 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,9 kg
Culoareamaro
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...