Joc de construit Maşa şi ursul în căsuţă PlayBIG Bloxx BIG cu 1 figurină 95 de piese

Detalii privind produsul

Jucăria de construit, PlayBIG Bloxx Maşa şi ursul este o jucărie minunată, care este potrivită pentru copii de la 18 luni până la 5 aniDesenele animate cu Maşa şi ursul este foarte popular în rândul copiilor din întreaga lume, iar datorită acestuia joc de construit vesel, colorat nu-i va putea rezista nici un copilaş. Pe lângă motivul fabulos, cel mai minunat lucru la jucăria de construit BIG este că, este compatibilă cu, cuburile Lego. Astfel că, copii dumneavoastră îşi vor putea combina jucăriile de construit BIG şi Lego și vor putea construi căsuțe și mai mari și mai minunate, turnuri mai frumoase și mai interesante, castele sau să construiească orice altceva ce le va trece prin minte. Jocul de construit conţine în total 95 de bucăţi şi unele cuburi se potrivesc în orice fel unul în celălalt, astfel că va oferi multe posibilităţi la construire. Ambalajul conţine şi 1 figurină, astfel că, copii vor inventa întâmplări proprii, originale cu figurinele lor fabuloase şi preferate. Cu, culorile strălucitoare şi cu detaliile interesante ale căsuţei construite din cuburi va stimula fantezia copiilor.

Cuburile de construit Lego și BIG pentru copii nu sunt doar jucării distractive și vesele, ci au și o semnificație mare în dezvoltarea copilașului. Dacă copilașul proiectează, propune, inventează, construiește și dărâmă diferite case, turnuri sau chiar și buncăre i-i se va dezvolta fantezia, imaginația și gândirea creativă. Când copilul se gândeşte cum se potrivesc unele cuburi îşi va dezvolta gândirea logică. Mai mult, cu ajutorul acestor jucării de construit li-i se vor dezvolta abilităţile de mişcare şi motorica fină, copii vor face cunoştinţă cu, culorile şi vor învăţa lucruri noi. Achiziţionaţi această jucărie de construit minunată, colorată şi fabuloasă pentru copii dumneavoastră, ca să creeze, să inventeze lucruri noi, să se distreze şi să îşi dezvolte creativitatea până la maxim.

BIG este un producător german renumit, unul dintre cei mai importanți producători de jucării din plastic de înaltă calitate din lume. Simbolul acestuia este bivolul, caracterizat prin: putere, robusteţe şi masivitate, toate aceste însușiri caracterizează fiecare jucărie BIG. Această marcă a câștigat încrederea părinților, lăudată de siguranța sa dovedită și deoarece jucăriile se fabrică cu cea mai avansată tehnologie de fabricare şi din materiale nedăunătoare sănătăţii şi reciclabile. Jucăriile pentru copii au o garanție de 3 ani, iar materialul lor din plastic conţine un filtru special UV, datorită căruia jucăria va rămâne la fel de frumoasă şi strălucitoare, ca în prima zi. Producătorul german este garanţie pentru calitate, unicitate şi siguranţă, astfel că, nu va trebui să vă faceţi griji niciodată când copii dumneavoastră de joacă.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni36*24*28 cm
Dimensiunile ambalajului48*40*35
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,0 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...