Joc de construit din lemn utilaje de construcție Constructor Tool Box Eichhorn camion cu macara jeep, camion și mașină de servici 170 piese de la 6 ani

Detalii privind produsul

Jocul de construit din lemn utilaje de construcție Constructor Tool Box de la producătorul german Eichhorn este un set de construcție modern de care se pot bucura toți copilașii de la vârsta de 6 ani. Cu setul bogat de 170 de piese, cei mici pot asambla 4 modele perfecte - o macara mobilă, o jeep, un camion sau o mașină de firmă. Principalele părți ale jocului cu detalii prelucrate cu precizie sunt realizate din lemn de fag, care este plăcut la atingere, ceea ce face mai ușoară manipularea copiilor. Cu acest joc de construit, micuții ingineri și designeri își testează abilitățile, dezvoltându-și, de asemenea, gândirea logică și imaginația tehnică. Atunci când asamblează jocul de construit original, ei descoperă în mod constant noi posibilități de joacă, distrându-se ani de zile.

Jocurile de construit sunt foarte importante pentru fiecare copil, cresc activitatea creierului, modelează personalitatea și abilitățile. Jocul de construit din lemn Eichhorn se caracterizează printr-un design atemporal și cea mai înaltă calitate germană, datorită căruia va rezista ani de zile în familia dvs. Încurajează gândirea creativă și abstractă a copiilor, descoperă cum să implementeze idei noi și să rezolve problemele, învață să privească lumea dintr-o altă perspectivă. După fiecare joc de construit complet, câștigă încrederea în sine sănătoasă, bazându-se pe propriile forțe și abilități. Culorile vesele și bogate în combinație cu un aspect natural vor decora fiecare cameră a copiilor și vor crea o atmosferă confortabilă și creativă.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor, după cum dovedesc și certificatele obținute de organizația non-profit FSC (The Forest Stewardship Council), care este acordată pentru abordarea responsabilă a exploatării forestiere în condiții ecologice și etice. O mare parte din producție provine din orașul Lam, care se află direct în pădurea Bavareză. Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • 170-piese din lemn
  • 4 modele diferite (macara, jeep, camion, mașină de firmă)
  • calitate germană de top de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații 
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește criteriile strice ale UE
  • potrivit de la 3 ani
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 6 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiunile ambalajului10*39*25 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,16 kg
Note100% FSC recycled
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...