Joc de construit Kiubis 3D Blocks & Stories Party at the Farm Educa 5 figurine cu tractor și fermă de la 2 ani

Detalii privind produsul

Puzzle didactic Kiubis 3D Party at the Farm de la producătorul spaniol Educa, este un cadou grozav pentru toți copiii de la 2 ani, care se vor distra cu el ore întregi. Puzzle-ul contine 5 figurine vesele, care pot fi combinate între ele în timpul asamblarii. Jocul de construit pentru copii include și o scenă 3D a unei ferme, în care copilul se joacă de-a v-aţi ascunselea cu figurile animalelor. Datorită acestui puzzle grozav, băieții și fetele își vor putea dezvolta pe deplin fantezia și imaginația, își vor inventa propriile povești din mediul fermei și vor putea cunoaște lumea naturii.

Puzzle-ul didactic Kiubis se concentrează pe îmbunătățirea abilităților motorice și a coordonării ochi-mână. La asamblarea figurinelor, copiii învață să aibă răbdare, își dezvoltă gândirea logică și viziunea spațială. Jucăria didactică le va permite să se bucure de jocurile fermierilor, creând în fiecare zi noi povestiri și interacțiuni între figurine. De asemenea, cu acest puzzle se vor distra de minune cu frații și prietenii lor, îmbunătățindu-și abilitățile de limbaj și comunicare și socializând mai rapid.

Producătorul spaniol Educa este un producător de înaltă calitate de jucării pentru copii care nu numai că distrează, ci și educă și se dezvoltă. Este specializat în principal în producția de puzzle-uri și jocuri educaționale pentru copii. Jucăriile Educa respectă standardele de siguranță ale Uniunii Europene, astfel încât sunt sigure pentru jocurile copiilor dvs. Compania Educa oferă o serie de jocuri și puzzle-uri educaționale frumoase pentru diferite grupe de vârstă, care cu siguranță nu ar trebui să lipsească din colecția dvs. Jucăriile Educa garantează o distracție pe cinste pentru întreaga familie.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaSpania
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...