Joc de construit din lemn Univers Rocket Constructor Tool Box Eichhorn navă spațială rachetă și navetă spațială 250 piese de la 6 ani

Detalii privind produsul

Jocul de contruit din lemn Univers 3în1 Rocket Constructor de la producătorul german Eichhorn este un cadou excelent pentru toți copiii creativi de la vârsta de 6 ani. Cu setul bogat de 250 de piese, se vor distra asamblând 3 modele spațiale originale - o rachetă, o navă spațială sau o navetă spațială. Principalele părți ale jocului de construit cu detalii prelucrate cu cea mai mare precizie, sunt realizate din lemn de fag, care este plăcut la atingere și este ușor de manevrat pentru copii. Cu acest joc de construit, micuții ingineri și designeri își testează abilitățile, își îmbunătățesc gândirea logică și viziunea spațială. Când asamblează, descoperă în mod constant noi posibilități de joacă, și se vor distra ani de zile. Toate părțile jocului de construit sunt amplasate într-o cutie practică cu șnur, astfel încât să fie ușor de transportat.

Jocurile de construit din lemn de calitate, au un efect pozitiv asupra dezvoltării corecte a copilului, cresc activitatea creierului, îi modelează personalitatea și abilitățile. Setul din lemn Eichhorn se caracterizează printr-un design original, de cea mai înaltă calitate germană, datorită căruia va rezista ani de zile în familia dvs. Stimulează gândirea creativă și abstractă la copii, ei descoperă cum să pună în aplicare idei noi și să rezolve problemele, sunt interesați de univers și de lumea din jur. După fiecare joc asamblat, câștigă încrederea în sine, bazându-se pe propriile forțe și abilități. Culorile vibrante în combinație cu aspectul natural al lemnului vor decora orice cameră a copiilor și vor crea o atmosferă confortabilă și creativă.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor.  Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • joc de construit cu 250 de piese
  • posibilitatea de a asambla 3 modele diferite (rachetă, navetă, navă spațială)
  • design și calitate germană de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește standardele și criteriile UE
  • potrivit de la 6 ani
Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 6 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiunile ambalajului14*25*27 m
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,15 kg
Note100% FSC recycled
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...