Joc de construit din lemn labirint Large Marble Run Construction Set Eichhorn cu biluțe 35 piese

Detalii privind produsul

Jocul de construit de lemn Labirint Large Marble Run de la marca germană Eichhorn este un cadou minunat pentru toți copiii de la vârsta de 3 ani. Calea ferată colorată este realizată din lemn de mesteacăn de cea mai bună calitate, care va lumina fiecare cameră a copiilor. Băieții și fetele se vor distra la maxim construind un joc de construit din 35 de piese, în timp ce vor avea la dispoziție și biluțe, pe care le vor rula în labirintul construit manual. Jocul de construit atemporal îi va ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile motorice, viziunea spațială și să învețe să gândească logic atunci când asamblează diferite piese, inventând în același timp propriile soluții de proiectare.

Designul german și piesele prelucrate precis stimulează dezvoltarea imaginației și a creativității, trezesc curiozitatea copiilor. Labirintul original va rezista în familia dvs. ani de zile și va încânta generațiile următoare de copii. Frații și prietenii se distrează când lansează mingile și urmăresc cât durează să atingă obiectivul. Culorile frumoase dezvoltă simțul estetic la copii, câștigă încrederea în sine, învață să se bazeze pe ei înșiși. Suprafața netedă a lemnului tratat cu atenție și culorile folosite garantează siguranța copiilor în timpul jocului. Dimensiunile produsului sunt de 5*35*39 cm.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor.  Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • joc de construit labirint cu biluțe
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetele
  • îndeplinește criteriile și normele stricte ale UE
  • design german de la Eichhorn
  • potrivită de la 3 ani
Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat în Germania
Dimensiuni4.5*34.5*39 cm
Inaltimea produsului39 cm
Dimensiunile ambalajului36.2*30.2*42.3 cm
SonorDa
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...