Joc de construit, constructori cu macara Abrick Écoiffier cu 4 maşini şi macara de la 18 luni

Detalii privind produsul

Căutați jocuri de construit pentru copii, care vor bucura fiecare copil? Jocul de construit constructori cu macara Écoiffier este un joc original de construit, destinat tuturor băieților de la 18 luni și este format din mașini colorate de construcție de diferite tipuri. Jocul de construit conține excavator, încărcătorcamion cu platformă, camion și macara mare. Jocul include, de asemenea, o figurină a macaragiului și o clădire mică pentru lucrători. Jocul de construit pentru copii este frumos colorat, cu un design modern și se potrivește în camera oricărui copil.

Părțile componente ale jucăriei moderne sunt realizate din plastic de înaltă calitate fără margini ascuțite, nu se vor decolora, iar vopsele sunt nedăunătoare sănătății, fapt pentru care jucăria de construit Écoiffier, este potrivită chiar și pentru cei mai mici copii. Dimensiunile jocului sunt de 60*40*49 cm. Jocul de construit Abrick Constructori poate fi combinat cu alte jocuri de construit Écoiffier Abrick, astfel încât copilul să-și poată combina piesele individuale după propria sa imaginație și să-și creeze propriul oraș. Piesele jucăriei sunt destul de mari, ușor de asamblat și în același timp ușor de dezasamblat.

Jocurile de construit Abrick vor distra copilul pentru ore lungi, indiferent dacă se joacă singur sau cu prietenii. Producătorul franțuzesc Écoiffier este un producător, cu o tradiție îndelungată în fabricarea jucăriilor pentru piața europeană. Se știe faptul că, pune un accent mare pe design, fabricare ecologică ținând cont de punctele de vedere ale protecției mediului și pe calitatea produselor sale. În timpul fabricării Écoiffier folosește materiale reciclabile și vopsele nedăunătoare sănătății astfel că, nu garantează doar distracția, ci și siguranța copiilor dumneavoastră în timpul jocului. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni60*40*49 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,37 kg
Culoareagalben
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...