Joc de construit Barca piraţilor Abrick Écoiffier cu 3 figurine de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit Abrick Barca Piraților este destinat tuturor băieților de la 18 luni, care iubesc jocurile cu pirați. Pe barcă se regăsește tot ce aparține unui astfel de mediu. Navă mare cu vele, ancoră, punte de observare, cufăr de comori, 3 figurine ale piraților și diverse accesorii. Piesele acestui joc de construit sunt realizate din plastic de înaltă calitate fără margini ascuțite și pot fi combinate cu alte jocuri de construit Écoiffier Abrick.

Jocurile de construit de acest fel sunt sigure, ușoare, culoarea este rezistentă și nedăunătoare sănătății. Acestea sunt în mod special potrivite pentru dezvoltarea abilităților motorii, a atenției și a recunoașterii culorilor. În același timp, cei mici își dezvoltă imaginația într-un mod creativ și împiedică plictiseală - copilul se va distra timp de ore în șir, fie singur, fie cu prietenii. Ele sunt de asemenea potrivite pentru facilitățile preșcolare. Nava piraților este o jucărie excelentă care contribuie la dezvoltarea versatilă a copiilor.

Părțile componente ale jucăriei sunt destul de mari, ușor de asamblat și în același timp ușor de dezasamblat. Dimensiunile jocului sunt de 43*19*35 cm. Jocurile de construit Abrick vor distra copilul pentru ore lungi, indiferent dacă se joacă singur sau cu prietenii. Producătorul franțuzesc Écoiffier este un producător, cu o tradiție îndelungată în fabricarea jucăriilor pentru piața europeană. Se știe faptul că, pune un accent mare pe design, fabricare ecologică ținând cont de punctele de vedere ale protecției mediului și pe calitatea produselor sale. În timpul fabricării Écoiffier folosește materiale reciclabile și vopsele nedăunătoare sănătății astfel că, nu garantează doar distracția, ci și siguranța copiilor dumneavoastră în timpul jocului. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni43*19*35 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,86 kg
Culoareamaro
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...