Joc de construit staţia de poliţie cu drum auto Abrick Écoiffier cu 2 maşini şi 3 figurine de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit Stația de poliție cu drum Abrick de producătorul francez Écoiffier este un set frumos care va aduce bucurie tuturor băieților de la 18 luni, care admiră munca interesantă a polițiștilor. Jocul de construit pentru copii cu motivul stației de poliție conține tot după ce tânjesc băieții. 3 mașini de poliție cu fețe zâmbitoare, elicopter, stație de poliție etajată cu drum, 2 figurine ale polițiștilor și o figurină a hoțului. Jocul de construit pentru copii Abrick are un design frumos, în nuanța de culori albastru-alb, datorită căruia jocul devine mult mai realist.

Piesele acestui joc modern de construit pentru copii sunt realizate din plastic de calitate fără margini ascuțite, culorile jucăriilor nu se vor decolora, sunt nedăunătoare sănătății copiilor, astfel încât jocul de construit Écoiffier să fie sigur chiar și pentru cei mai mici copii. Dimensiunile acestei jucării frumoase de construit sunt de 70*57*30 cm. Stația de Poliție Abrick este compatibilă cu toate jocurile de construit Abrick de la producătorul francez Écoiffier, astfel încât copilul să poată combina piesele individuale după propria sa imaginație și să-și creeze propriul oraș. Părțile jucăriei sunt destul de mari pentru copii mici, ușor de asamblat și în același timp ușor de dezasamblat.

Jocurile de construit Abrick vor distra copii pentru ore întregi, indiferent dacă se joacă singuri sau cu prietenii. În același timp, ele dezvoltă creativ imaginația, gândire logică, contribuie la dezvoltarea abilităților motorii și a atenției. Écoiffier este un producător franţuzesc, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate pentru copii. Écoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene, astfel jucăriile se potrivesc chiar și celor mai mici copii. Este, de asemenea, cunoscut pentru accentul pus pe producția ecologică, de aceea este garanția distracției dar și siguranței pentru copilașii dvs. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni70*57*30 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,7 kg
Culoareaalb
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...