Joc de construit Abrick Écoiffier în cutie cu 275 cuburi de construit şi animale de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit pentru copii Écoiffier Abrick este o jucărie modernă potrivită pentru toți copiii de la vârsta de 18 luni. Jocul de construit este format din 275 de cuburi, care sunt colorate și pot forma împreună, diferite animale. Cuburile colorate sunt ușor de manipulat se potrivesc foarte bine între ele, iar copiii de diferite vârste se vor distra la maxim cu ele. Cele 275 de cuburi sunt împachetate într-o cutie practică, care are și capac adaptat cuburilor de jucărie, astfel încât copiii să poată construi diferite lucrări, direct pe cutie. Cutia pentru cuburi, este o garanție a faptului că, camera copilului nu va mai fi niciodată dezordonată din cauza jocurilor neordonate de construit.

Prin faptul că, micuții proiectează, propun sau construiesc diferite lucruri cu aceste cuburi de jucărie, își dezvoltă gândirea logică și spațială. Ei explorează modul în care cuburile individuale se potrivesc între ele, și se interesează de lumea exterioară. De asemenea, își dezvoltă imaginația și creativitatea. Copiii își pot crea diferite aventuri și basme. Prin manipularea cu cuburile de jucărie, copiii își întăresc abilitățile motorii și abilitățile manuale. Acest set de cuburi pentru copii contribuie la dezvoltarea fizică și mentală a copilului și, prin urmare, nu poate lipsi din camera copilului dumneavoastră.

Écoiffier este un producător francez, care produce jucării de cea mai bună calitate și îndeplinește cele mai înalte criterii europene, de aceea sunt jucăriile  Écoiffier potrivite și pentru cei mai mici copii. În lumea în care ne întâlnim de cele mai multe ori cu produsele fabricate în China, producătorul francez se diferențiază semificativ prin designul original influențat de cele mai recente tendințe, criterii de siguranță în timpul producției și calitate la un preț promoțional.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni48*26*26 cm
Inaltimea produsului26 cm
Lungime intreaga48 cm
Greutate2,3 kg
Piese puzzle275
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...