Joc de construit Abrick Écoiffier cu stivuitor, 7 piese de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit pentru copii Abrick - stivuitorul este proiectat pentru toți băieții mici! Setul include un stivuitor mare cu furci și roți mobile, figurină șofer stivuitor, marfă de transport și altele. Cele 7 bucăți din acest joc de construit pentru copii este fabricat din plastic de înaltă calitate, fără margini ascuțite și se pot combina cu alte jocuri de construit Écoiffier Abrick. Părțile sunt destul de mari, sunt ușor de asamblat și de, dezasamblat. 

Jocurile de construit de acest tip sunt potrivite pentru copii de la vârsta de 18 luni, sigure, culoare vie, care nu se șterge și nedăunătoare sănătății. Acestea sunt potrivite într-un mod special pentru dezvoltarea abilităților motoricii fine, atenției, recunoașterea culorilor. În același timp acestea dezvoltă într-un mod creativ fantezia și alungă plictiseala- copilul se va distra multe ore, fie că se joacă singur sau cu prietenii. Acestea de asemenea sunt potrivite pentru instituțiile preșcolare. 

Dimensiunile jocului de construit sunt de 31,5*11,5*11 cm. Acesta este ideal ca o completare la alte jocuri de construit Abrick, dar pot fi folosite de asemenea și separat. Producătorul franțuzesc Écoiffier este o companie cu o istorie lungă dedicată fabricării jucăriilor pentru piața europeană. Acesta este cunoscut pentru accentul pus pe, design, producția ecologică în ceea ce privește mediul și calitatea jucăriilor sale. Produsele din categoria jocurilor de construit pentru copii nu sunt singurul lucru, pe care le produce această companie de succes. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni21,5*11,5*11 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...