Joc de construit din lemn elicopter Constructor Helicopter Eichhorn 5 modele (elicopter, avion de vânătoare, navă, remorcher, hidroavion) 225 piese de la 6 ani

Detalii privind produsul

Jocul de construit din lemn 5în1 Helicopter de la producătorul german Eichhorn, este cadoul ideal pentru toți copilașii harnici de la 6 ani. Cu setul bogat de 225 piese, cei mici își vor putea construi 5 modele diferite - elicopter, avion de vânătoare, navă, remorcher și hidroavion. Piesele individuale cu detalii precise sunt realizate din lemn de fag de cea mai bună calitate, permit copiilor o manipulare ușoară. Micuții constructori își vor testa în timpul asamblării abilitățile, își vor dezvolta gândirea logică și imaginația tehnică. Prin construirea clădirilor celebre, cei mici se vor distra ore întregi, descoperind noi posibilități de joacă. Jocul de construit original vine într-o cutie practică cu șnur.

Jucăriile de construit au un efect pozitiv asupra devoltarea copilului, cresc activitatea creierului, modelează personalitatea și abazzacilitățile. Jucăria de construit Eichhorn se caracterizează printr-o prelucrare precisă a detaliilor, design original și cea mai înaltă calitate germană. Încurajează gândirea creativă și abstractă la copii, ei vin cu idei și gânduri noi, învață cum să-și realizeze ideile. După fiecare construcție reușită a jocului de construit, cei mici câștigă încrederea în sine, se pot baza pe propriile abilități. Culorile vesele în combinație cu un aspect natural vor decora fiecare cameră a copiilor și vor crea o atmosferă confortabilă și creativă.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor.  Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • joc de construit cu 225 piese din lemn
  • 5 modele diferite (elicopter, avion de vânătoare, navă, remorcher și hidroavion)
  • design și calitate germană de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește standardele și criteriile UE
  • potrivit de la 6 ani
Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 6 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiunile ambalajului14*25*27 m
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,44 kg
Note100% FSC recycled
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...