Joc de construit din lemn moară de vânt Constructor Windmill Eichhorn 8 modele (moară, macara, avion, vion de vânătoare, catamaran, mașină, pod, macara container) 300 piese de la 6 ani

Detalii privind produsul

Jocul de construit din lemn 8în1 Constructor Windmill de la producătorul german Eichhorn, oferă copiilor de la 6 ani, experiențe extraordinare în timpul asamblării morii de vânt cu înălțimea de 112 cm. Jocul de construit cu 300 piese, oferă băieților și fetițelor posibilitatea de a construi 8 modele diferite - moară, macara, avion, vion de vânătoare, catamaran, mașină, pod, macara și container. Piesele individuale cu detalii precise sunt realizate din lemn de fag de cea mai bună calitate, permit copiilor o manipulare ușoară. Micuții constructori își vor testa în timpul asamblării abilitățile, își vor dezvolta gândirea logică și imaginația tehnică. Cu jucăria de construit, cei mici se vor distra ore întregi, descoperind noi posibilități de joacă.

Jucăriile de construit au un efect pozitiv asupra devoltarea copilului, cresc activitatea creierului, modelează personalitatea și abilitățile. Jucăria de construit Eichhorn se caracterizează printr-o prelucrare precisă a detaliilor, design original și cea mai înaltă calitate germană. Încurajează gândirea creativă și abstractă la copii, ei vin cu idei și gânduri noi, învață cum să-și realizeze ideile. După fiecare construcție reușită a jocului de construit, cei mici câștigă încrederea în sine, se pot baza pe propriile abilități. Culorile vesele în combinație cu un aspect natural vor decora fiecare cameră a copiilor și vor crea o atmosferă confortabilă și creativă.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor.  Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • joc de construit cu 300 piese din lemn
  • 8 modele diferite (moară, macara, avion, vion de vânătoare, catamaran, mașină, pod, macara și container)
  • design și calitate germană de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește standardele și criteriile UE
  • potrivit de la 6 ani
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 6 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiunile ambalajului10*30*39 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,80 kg
Note100% FSC recycled
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...