Joc de construit Abrick Écoiffier grajd de cai de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit pentru copii Abrick-Grajd de cai este proiectat pentru toți băieții și fetele! Grajdul conține tot ceea ce aparține unui astfel de mediu. Numai grajd, țarc pentru cai, îngrijitor, mașină de jucărie cu o remorcă pentru cai, cai frumoși, diverse plante și multe altele. Cele 80 de piese colorate ale acestui joc de construit pentru copii sunt realizate din plastic de înaltă calitate, fără colțuri ascuțite și sunt compatibile cu alte jocuri de construit Écoiffier Abrick. Părțile sunt destul de mari, sunt ușor de asamblat și de asemenea de dezasamblat. Dimensiunile jocului de construit sunt de 70*57*20 cm. 

Jocurile de construit de acest tip sunt potrivite pentru copii de la vârsta de 18 luni, sigure, culoare vie, care nu se șterge și nedăunătoare sănătății. Acestea sunt potrivite într-un mod special pentru dezvoltarea abilităților motoricii fine, atenției, recunoașterea culorilor. În același timp acestea dezvoltă într-un mod creativ fantezia și alungă plictiseala- copilul se va distra multe ore, fie că se joacă singur sau cu prietenii. Acestea de asemenea sunt potrivite pentru instituțiile preșcolare. 

Producătorul franțuzesc Écoiffier este o companie cu o istorie lungă dedicată fabricării jucăriilor pentru piața europeană. Acesta este cunoscut pentru accentul pus pe, design, producția ecologică în ceea ce privește mediul și calitatea jucăriilor sale. Produsele din categoria jocurilor de construit pentru copii nu sunt singurul lucru, pe care le produce această companie de succes. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni70*57*20 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*53 cm
Greutate1,50 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...