Joc de construit Abrick Écoiffier grădină zoologică, 69 de bucăţi de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit pentru copii Abrick- grădina zoologică este fabricat pentru toți băieții și fetele! Grădina zoologică conține totul pentru un astfel de mediu. Intrarea are la grădina zoologică, garduri, animale, țarcuri de animale, animale minunate, elefant, girafe, leu, maimuțe, zebre, urs polar-doi îngrijitori asistenți medicali, doi vizitatori, o mașină, plante și altele asemenea. Cele 69 de piese colorate ale acestui jocul de construit pentru copii sunt fabricate din plastic de înaltă calitate, fără colțuri ascuțite și pot fi combinate cu alte părți ale altor jocuri de construit Écoiffier Abrick. Părțile sunt destul de mari, sunt ușor de asamblat și de asemenea de, dezasamblat. 

Jocurile de construit de acest fel sunt potrivite pentru toți copii de la vârsta de 18 luni, sunt sigure, de culoare vie și nedăunătoare sănătății. Acestea sunt potrivite într-un mod special pentru dezvoltarea abilităților motoricii fine, atenției, recunoașterea culorilor și așa mai departe. În același timp acestea dezvoltă într-un mod creativ imaginația și alungă plictiseala-copilul se poate distra timp de multe ore, fie că se joacă singur sau cu prietenii.

Producătorul franțuzesc Écoiffier este o companie cu o istorie lungă dedicată fabricării jucăriilor pe, piața europeană. Acesta este cunoscut pentru accentul pus pe design, producția ecologică, în ceea ce privește mediul și calitatea jucăriilor sale. Produsele din categoria jocurilor de construit pentru copii nu sunt doar singurul lucru, pe care le produce această companie de succes. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni71*46*24,5 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...