Joc de construit service garaj cu etaj cu 3 mașinuțe Abrick Écoiffier cu benzinărie și figurină de la 18 luni

Detalii privind produsul

Garajul cu etaj cu 3 mașinuțe Abrick este o jucărie modernă, care îl fascinează pe fiecare copil, dar mai ales pe băieți pentru un timp îndelungat deja de la vârsta de 18 luni. În partea de jos a garajului, care strălucește în culoare tărcată se află o spălătorie auto, ca mașinuțele drăguțe să strălucească tot timpul, la primul etaj a fost realizat loc de parcare pentru șoferii, care se odihnesc în acel moment, iar de pe cel mai înalt etaj cei mici își pot porni la drum mașinuța lor preferată din poziția de start. Dacă coborâm mașinuța preferată de pe al 3-lea etaj al parcării supraetajate atunci de pe panta superbă ajunge confortabil la nivelul de jos. În partea garajului este inclusă și benzinăria ca rezervorul de combustibil să fie tot timpul plin. Copii se vor juca cu mare bucurie și cu figurina Mecanic, care va supraveghea starea tehnică a vehiculelor. 

Setul conține mașină personală galbenă și roșie și un trailer albastru, pe care tot timpul se poate baza în caz de nevoie. Joaca cu mașinuțele și cu parcarea supraetajată nu este doar distractivă, ci este și utilă din punct de vedere al dezvoltării copiilor. Este foarte important de a-i îndemâna pe copii să se joace meserii. Astfel într-un anumit sens li-i se formează simțul lor de responsabilitate pentru propriile lor fapte, li-i se dezvoltă modul creativ, creativitatea și fantezia. În timpul manipulării cu mașinuțele li-i se dezvoltă copiilor motorica fină și abilitățile lor de mișcare, cât și gândirea logică și spațială. Dimensiunile produsului sunt de 55*48*33 cm.  Alegerea de culoare minunată și designul precum cel real al garajului decorat cu inscripții frumoase garantat îi va fascina pe cei mici. 

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene astfel că, jucăriile sunt potrivite și pentru cei mai mici. Acum când suntem îngrămădiți de produsele pieței chinezești, Écoiffier încearcă să se abată de la tendință în primul rând cu design unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând calitate la preț rezonabil.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni55*48*33 cm
Inaltimea produsului55 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,4 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...