Joc de construit Abrick Écoiffier constructor cu macara, cu 86 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit Abrick - set de construit cu macara proiectat pentru toți constructorii mici! Șantierul de construcții conține totul pentru un astfel de mediu. Macaraua mare frumoasă, bestonieră, diverse vehicule de construcții, semne de circulație și altele asemănătoare. 86 de bucăți din acest joc de construit pentru copii sunt realizate din plastic de înaltă calitate, fără colțuri ascuțite și sunt compatibile cu alte jocuri de construit Écoiffier Abrick. 

Jocurile de construit de acest tip sunt potrivite pentru copii de la vârsta de 18 luni, sigure, culoare vie, care nu se șterge și nedăunătoare sănătății. Acestea sunt potrivite într-un mod special pentru dezvoltarea abilităților motoricii fine, atenției, recunoașterea culorilor. În același timp acestea dezvoltă într-un mod creativ fantezia și alungă plictiseala- copilul se va distra multe ore, fie că se joacă singur sau cu prietenii. Acestea de asemenea sunt potrivite pentru instituțiile preșcolare. 

Părțile componente ale jocului de construit pentru copii sunt ușor de asamblat și de, dezasamblat. Dimensiunea jocului de construit este de 80*55*55 cm. Producătorul franțuzesc Écoiffier este o companie cu o istorie lungă dedicată fabricării jucăriilor pentru piața europeană. Acesta este cunoscut pentru accentul pus pe, design, producția ecologică în ceea ce privește mediul și calitatea jucăriilor sale. Produsele din categoria jocurilor de construit pentru copii nu sunt singurul lucru, pe care le produce această companie de succes. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni80*55*55 cm
Dimensiunile ambalajului80*60*42 cm
Greutate1,78 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...