Joc de construit castel cu prințesă Abrick Écoiffier și cu prinț pe trăsură și mobilier de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit Castel cu prințesă Abrick îi va plăcea fiecărei fetițe deja de la vârsta de 18 luni, cărora le plac poveștile despre prințese și prinți. Castelul fabulos într-o combinație de culoare roz, mov și alb cu accesorii aurii dispune de tot ceea ce poate fi nevoie într-un castel. În castel predomină șase turnuri și sală de masă cu masă și scaune. Desigur și prințesa minunată face parte din set după care vine prințul chipeș pe trăsură, pe care o trage un armăsar maro. Mai mult o serie de alte accesorii și mobilier fac mai atractiv acest joc de construit. Acest joc minunat de construit stimulează fantezia copilului dumneavoastră, va inventa întâmplări aventuroase despre regele și regina viitoare. Dimensiunea jocului de construit este de 30*24*38 cm. 

Jocul de construit Abrick de fetiță se poate combina cu cuburi din alt joc de construit Abrick de la producătorul franțuzesc Écoiffier. Părțile acestuia sunt de dimensiuni potrivite, se potrivesc ușor unul în celălalt și se pot și trage foarte ușor unul din celălalt. Fiecare element de construit în parte al jucăriei s-a fabricat din material de plastic de calitate excepțională, fără colțuri. Acesta sunt potrivite în special pentru dezvoltarea motoricii fine și de asemenea atenției și recunoașterea culorilor. Jocul de construit fabulos pentru fetițe, care este în special un mijloc potrivit pentru dezvoltarea abilităților de comunicare și de exprimare a copiilor, deoarece în timpul jocului inventează înâmplări proprii. În același timp dezvoltă într-un mod creativ fantezia și alungă plictiseala - cel mic se distrează timp de ore lungi, chiar când se joacă singur, cu prietenii. 

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene astfel că, jucăriile sunt potrivite și pentru cei mai mici. Acum când suntem îngrămădiți de produsele pieței chinezești, Écoiffier încearcă să se abată de la tendință în primul rând cu design unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând calitate la preț rezonabil. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni30*24*38 cm
Inaltimea produsului38 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,3 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...