Joc de construit casă de familie Abrick Écoiffier cu etaj motocicletă mică și 3 figurine cu 56 de bucăți de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit Abrick casă de familie din atelieurl producătorului franțuzesc Écoiffier este într-adevăr o jucărie excepțională pentru băieții și fetițele de la vârsta de 18 luni. Jocul de construit ascunde o clădire cu 2-etaje dominantă și precum cea reală completată cu sistem modern de panou solar, mai mult 3 figurine, animăluț, umbrelă de soare cu loc de odihnă, motocicletă mică, care transportă pizza și alte accesorii, echipamente. Copii se adâncesc în rolul de familie a jocului de construit, inventează întâmplări interesante și vesele despre locuitorii căsuței, pot chiar și denumi figurinele ca joaca să fie mai personală. Prin joacă vor fi mai aproape de lumea reală de zi cu zi în timp ce vor conduce gospodăria după fantezia și imaginația lor, comandă pizza, fac grill în grădină și se bucură de posibilitățile date de jucărie. 

Interiorul căsuței de familie este modern, ferestrele largi permit din mai multe locuri accesul în spațiul de locuit al familiei, partea din spate a căsuței de păpușă este deschisă astfel copii au un acces complet la toate accesoriile, care se află în căsuță. Figurinele se pot muta liber, copii pot să le hotărască rutina lor zilnică și de asemenea și timpul pentru odihnă. Părțile acesteia sunt de dimensiuni potrivite, se potrivesc ușor unul în celălalt și se pot dezasambla foarte ușor. Fiecare element de construit în parte al jucăriei s-a fabricat din material de plastic de calitate excepțională fără colțuri, culoarea acestora este durabilă și nu pun în pericol nici sănătatea copiilor astfel setul  Écoiffier  este o jucărie sigură și pentru cei mai miic. Dimensiunile acestui joc de construit minunat este de 30*15*34 cm, înălțimea sa totală este de 34 cm.

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene astfel că, jucăriile sunt potrivite și pentru cei mai mici. Acum când suntem îngrămădiți de produsele pieței chinezești, Écoiffier încearcă să se abată de la tendință în primul rând cu design unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând calitate la preț rezonabil. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni30*15*34 cm
Inaltimea produsului34 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,2 kg
Culoareaalb
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...