Joc de construit Abrick Écoiffier casă dulce în valiză de la 18 luni

Detalii privind produsul

Joc de construit Abrick-Casa fetei este realizat pentru toate fetele! Casă frumoasă cu două etaje și complet utilată, care conține în plus pe lângă echipament o mașină de jucărie, două figurine, un câine, o plantă și multe altele.Toate piesele colorate ale acestui joc de construit pentru copii sunt realizate din plastic de înaltă calitate, fără colțuri ascuțite și sunt compatibile cu alte jocuri de construit Écoiffier Abrick.Părțile jocului de construit pentru copii sunt destul de mari, sunt ușor de asamblat și de asemenea de dezasamblat. Dimensiunile jocului de construit sunt de 32,5*19,5*29,5 cm.

Jocurile de construit de acest tip sunt potrivite pentru copii de la vârsta de 18 luni, sigure, culoare vie, care nu se șterge și nedăunătoare sănătății. Acestea sunt potrivite într-un mod special pentru dezvoltarea abilităților motoricii fine, atenției, recunoașterea culorilor. În același timp acestea dezvoltă într-un mod creativ fantezia și alungă plictiseala- copilul se va distra multe ore-fie că se joacă singur sau cu prietenii. Acestea de asemenea sunt potrivite pentru instituțiile preșcolare. 

Producătorul franțuzesc Écoiffier este o companie cu o istorie lungă dedicată fabricării jucăriilor pentru piața europeană. Acesta este cunoscut pentru accentul pus pe, design, producția ecologică în ceea ce privește mediul și calitatea jucăriilor sale. Produsele din categoria jocurilor de construit pentru copii nu sunt singurul lucru, pe care le produce această companie de succes. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni32,5*19,5*29,5 cm
Dimensiunile ambalajului80*30*36 cm
Greutate1,53 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...