Joc de construit cale ferată cu tren Écoiffier 52 de piese de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit pentru copii Abrick-Cale ferată este destinat tuturor șoferilor mici de tren și lucrători de cale ferată! Calea ferată conține tot ce aparține de un astfel de mediu. Un tren mare frumos cu, câteva vagoane de cale ferată, figurine, animale și diverse accesorii. Cele 52 de piese colorate ale acestui joc de construit pentru copii sunt realizate din plastic de înaltă calitate, fără colțuri ascuțite și sunt compatibile cu alte jocuri de construit Écoiffier Abrick.

Jocurile de construit de acest tip sunt potrivite pentru copii de la vârsta de 18 luni, sigure, culoare vie, care nu se șterge și nedăunătoare sănătății. Acestea sunt potrivite într-un mod special pentru dezvoltarea abilităților motoricii fine, atenției, recunoașterea culorilor. În același timp acestea dezvoltă într-un mod creativ fantezia și alungă plictiseala- copilul se va distra multe ore, fie că se joacă singur sau cu prietenii. Acestea de asemenea sunt potrivite pentru instituțiile preșcolare. 

Părțile jocului de construit pentru copii sunt destul de mari, sunt ușor de asamblat și de asemenea de dezasamblat. Dimensiunile jocului de construit sunt de 74*63*17,5 cm. Producătorul franțuzesc Écoiffier este o companie cu o istorie lungă dedicată fabricării jucăriilor pentru piața europeană. Acesta este cunoscut pentru accentul pus pe, design, producția ecologică în ceea ce privește mediul și calitatea jucăriilor sale. Produsele din categoria jocurilor de construit pentru copii nu sunt singurul lucru, pe care le produce această companie de succes. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni74*63*17,5 cm
Dimensiunile ambalajului59*40*52 cm
Greutate1,18 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...