Joc de construit Abrick Écoiffier fermă de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit Abrick - fermă este pentru toți fermierii și fermierele mici! Ferma are tot ce aparține unui astfel de mediu. Fermă mare cu poartă deschiză și macara de fân, figurine de fermier, animale frumoase (oi, porci și vacă), tractor mare cu remorcă basculantă, roabă, cană de lapte și multe altele. 70 de piese colorate din acest joc de construit pentru copii sunt realizate din plastic de calitate fără colțuri ascuțite și pot fi combinate cu alte jocuri de construit Écoiffier Abrick. Piesele sunt destul de mari, ușor de asamblat și de asemenea ușor de dezasamblat. Dimensiunile jocului de construit sunt de 48*40*35 cm. 

Jocurile de construit de acest tip sunt potrivite pentru toți copii de la 18 luni, sunt sigure, ușoare, culoare nu se decolorează și este nedăunătoare sănătății. Acestea sunt într-un mod special potrivite pentru devoltarea abilitășilor motoricii fine, a atenției, recunoașterii culorilor și așa mai departe. În același timp ei își dezvoltă imaginația într-un mod creativ și alungă plictiseala - copilul se va distra timp de multe ore, fie că se joacă singur sau cu prietenii. Acestea sunt de asemenea potrivite pentru grădiniță. 

Producătorul franțuzesc Écoiffier este o companie cu o istorie îndelungată dedicată fabricării jucăriilor pentru piața europeană. Acesta este cunoscut pentru accentul pus pe design, producția ecologică în ceea ce privește mediul și calitatea jucăriilor sale. Produsele din categoria jocurilor de construit pentru copii nu sunt doar singurele produse pe care le fabrică această companie de succes. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni48*40*35 cm
Dimensiunile ambalajului59*40*52 cm
Greutate1,31 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...