Joc de construit Abrick avion de transport de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit Abrick - Avion de transport este fabricat pentru toți băieții și fetițele! Setul de avion cu pasageri conține tot pentru un astfel de mediu. Avionul uriaș, scările, însoțitorul de zbor și pilotul și altele. Cele 30 de bucăți colorate ale acestui joc de construit pentru copii sunt fabricate din plastic de calitate fără colțuri ascuțite și se pot combina cu alte bucăți de alte jocuri de construit Écoiffier  Abrick. Piesele sunt destul de mari, ușor de asamblat și ușor de dezasamblat. Dimensiunile jocului de construit sunt de 52*54*24 cm. 

Jocurile de construit de acest tip sunt potrivite pentru toți copii de la 18 luni, sunt sigure, culoarea nu se decolorează și este nedăunătoare sănătății. Acestea sunt în mod special potrivite pentru dezvoltarea abilităților motoricii fine, a atenției, a recunoașterii culorilor și așa mai departe. În același timp acestea dezvoltă imaginația într-un mod creativ și alungă plicitseala - copilul se va distra timp de ore, fie că se joacă singur sau cu prietenii. Acestea sunt de asemenea potrivite pentru grădinițe. 

Producătorul franțuzesc  Écoiffier este o companie cu o lungă istorie dedicată fabricării jucăriilor pentru piața europeană. Acesta este cunoscut pentru accentul pus pe design, producția ecologică în ceea ce privește mediul și calitatea jucăriilor sale. Produsele din categoria jocurilor de construit pentru copii nu sunt doar singurele produse pe care le fabrică această companie de succes. 

Avionul este de culoare argintie. Culoarea albastră este ilustrativă.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni52*54*24 cm
Dimensiunile ambalajului59*40*52 cm
Greutate1,09 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...