Încărcător frontal Sansibar BIG cu lungime de 47 cm negru de la 24 luni

Detalii privind produsul

Încărcătorul frontal, Sansibar de la producătorul german, BIG este o maşină de lucru de înaltă calitate pentru băieții mici de la 2 ani. Mașina de jucărie este echipată cu roți din cauciuc, deci este deosebit de rezistentă. Designul încărcătorului s-a fabricat în aşa fel încât copii să îl poată prinde uşor, sa-l poată împinge, să se joace cu acesta sau să îl ducă cu ei. Încărcătorul frontal de jucărie s-a fabricat din material plastic de calitate astfel că, este ideal pentru jocurile în nisip. Acesta îmbină designul modern al insulei Sylt, cunoscută sub numele de Centrul Sansibar, cu facilitățile de distracţie şi joacă. Dimensiunea acestuia este de 47 cm astfel că, este un vehicul perfect pentru orice excursie sau vacanţă. Roțile încărcătorului sunt ușor de curățat și nu lasă urme pe, podea. Încărcătorul frontal pentru copii s-a fabricat de culoare neagră cu accesorii caracteristice, albastre.

Încărcătorul frontal, Sansibar este protejat de stabilizatoarele UV, deci va fi strălucitor pentru mai mulți ani, iar culorile sale nu se vor decolora nici dacă se vor juca afară în nisipar. Produsele producătorului, BIG au o garanție extinsă la 3 ani. Fiecare copil se va distra multe ore cu maşina de lucru. Cu încărcătorul frontal, copii pot transporta nisip, pietriș sau alte mărfuri. Materialul transportat poate fi descărcat din cupa de, descărcare printr-o înclinare simplă. Datorită marginilor rotunjite ale mașinii mici, copilaşul nu se va răni în timp ce se joacă. Producătorul BIG s-a gândit de asemenea la faptul că, jucăria trebuie să fie practică, astfel că, aceasta este ușor de spălat sub apă.

Încărcătorul frontal Sansibar de la producătorul BIG a fost testat de institutul german TÜV Rheinland și este în conformitate cu standardele stricte GS. BIG este un producător german renumit, care aparține de primii producători mondiali în fabricarea de jucării din plastic de înaltă calitate. Simbolul lor este un bivol, care se caracterizează prin: putere, robustețe și rezistență, iar aceleași caracteristici le au toate jucăriile BIG pentru copii. BIG folosește materiale nedăunătoare sănătăţii și de înaltă calitate în timpul producției. Jucăria are o garanţie de 3 ani, materialul de plastic conţine un filtru unic UV, care asigură că jucăria va rămâne la fel de frumoasă şi strălucitoare ca în prima zi şi după un timp mai îndelungat. Producătorul german reprezintă garanția calității, unicității și siguranţei astfel că, dumneavoastră niciodată nu trebuie să vă faceţi griji atunci când copilaşul se joacă.

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni47*20*23 cm
Inaltimea produsului23 cm
Lungime intreaga47 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,0 kg
Rotigumene
Culoareanegru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...