Încărcător frontal Wheel Loader Power Worker BIG utilaj de lucru 47 cm cu roți din cauciuc de la vârsta de 2 ani

Detalii privind produsul

Încărcătorul frontal Wheel Loader Power Worker este un utilaj minunat de jucărie care este recomandat copiilor de la vârsta de 2 ani. Utilajul s-a fabricat într-o combinație unică de culoare portocaliu-gri. Roțile sale din cauciuc de calitate garantează stabilitatea încărcătorului frontal și nu distrug suprafața pardoselii. Folosirea brațului mobil de ridicare, care se află în partea din față a utilajului este foarte ușoară. Datorită elementelor din plastic durabile și de calitate mașina va rezista timp de ani. Structura de ridicare, dar și cupa de pe acesta se poate mișca singură. Jucăria de clasa întâi este fără părți mici și se poate folosi în exterior, de asemenea în interior. 

Jucăria dezvoltă fantezia copilului, abilitățile sale motorice și gândirea sa logică și cu acesta îl veți ocupa timp de ore. Colțurile jucăriei sunt rotunjite, dimensiunile acesteia sunt de 47*20*23 cm, lungimea sa totală este de 47 cm, înălțimea sa este de 23 cm. Încărcătorul frontal BIG este dotat cu filtru UV, care protejează culorile jucăriei de decolorare. Produsele BIG le testează instituții independente, pe care le dovedește calitatea lor. 

Camionul BIG a fost testat de autoritatea germană de supraveghere TÜV Rheinland în armonie cu standardele stricte de siguranță GS. Jucăriile de calitate de top a mărcii germane BIG sunt premiate și la nivel internațional. logo-ul mărcii BIG este bivolul simbolul puterii, durabilității și robusteții și exact acestea sunt caracteristicele, care caracterizează produsele mărcii. Marca BIG pune un accent mare pe siguranța produselor sale astfel că, la fabricarea acestora folosește materiale de calitate și nedăunătoare sănătății. Design inconfundabil, procese moderne de fabricare și jucării, care corespund cerințelor copiilor-aceasta este marca BIG. 

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni47*20*23 cm
Inaltimea produsului23 cm
Lungime intreaga47 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,0 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...