Înălțător forestier din lemn Forest Step Tender Leaf Toys cu spațiu de depozitare pentru jucării

Detalii privind produsul

Înălțătorul din lemn forestier Forest Step este într-adevăr un accesoriu minunat pentru camera de copil, care oferă un zâmbet fericit pe fața băieților și fetițelor deja de la vârsta de 3 ani. Înălțătorul unic forestier este munca designerilor superiori Tender Leaf Toys direct din Regatul Unit. Înălțătorul din lemn s-a fabricat dintr-o combinație de culoare plăcută de bej și verde din material de lemn de clasa întâi, treapta superioară ascunde un spațiu de depozitare, care este un loc perfect pentru ascunderea jucăriilor preferate. Înălțătorul din lemn va fi decorul minunat al fiecărei camere de copil, va creea o atmosferă familiară în cameră. Acesta este un mobilier rezistent, care servește și mai multe generații. Treptele stabile le decorează imagine de pasăre, care creează o legătură între copil și natură. 

Pe părțile laterale ale înălțătorului au fost realizate mânere astfel așezarea acestuia este ușoară. Înălțătorul este un accesoriu foarte practic, deoarece copilul dumneavoastră va putea lua ușor de pe raft și jucăriile sale, care sunt mai sus. Înălțătorul din lemn se poate combina și cu mobiliere de marca Tender Leaf Toys, care se află în oferta noastră. Înălțătorul puternic într-un aspect real britanic cu un design neted și cu suprafață moale din material de lemn prelucrat cu grijă este sigur pentru copii. La fabricarea acestuia au luat parte și artizani cu experiență. Dimensiunile prodsului sunt de 33*37*29 cm, în timp ce înălțimea totală a înălțătorului este de 29 cm.

Unele jucării care poartă marca Tender Leaf ascund în ele mesajul unicității și tradiției britanice în timp ce contribuie la dezvoltarea fizică și sufletească a copilului și la îmbogățirea creativității sale. Stilul obișnuit englezesc care se remarcă în materialele de bază, forme și culori stimulează curiozitatea și fantezia copiilor. Datorită normelor înalte ecologice și de etică ale producătorului jucăriile dispun de certificat ICTI, care garantează în același timp un management forestier durabil și reponsabil. Jucările din lemn corespund cerințelor stricte de siguranță și standelor Uniunii astfel că, joaca cu acestea este pe deplin sigură. 

Caracteristici

  • Înălțător cu spațiu de depozitare
  • Aspect elegant britanic
  • Jucărie pentru mai multe generații 
  • Îi dezvoltă în mai multe feluri pe băieți și fetițe
  • Produs ecologic, corespunde cerințelor UE
  • Jucărie rezistentă de la compania Tender Leaf Toys 
  • Potrivită de la vârsta de 3 ani
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat în Regatul Unit
Dimensiuni33*37*29 cm
Inaltimea produsului29 cm
Dimensiunile ambalajului42*37*5 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,3 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
gift SS2024TL4721 Drevený králik,TL4722 Drevený zajac,TL4723 Drevený ježko,TL4724 Drevená líška,TL4725 Drevená srnka,TL4726 Drevená veverička,TL4727 Drevená lasica,TL4728 Drevený jazvec
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...