Iepuraş de pluş Rouge Kaloo Prestige XL 55 cm din pluş moale pentru cei mai mici copii crem-gri

Detalii privind produsul

Iepuraşul din pluş, Rouge Kaloo Prestige XL este un animăluţ de pluş minunat care este potrivit fetiţelor cât şi băieţilor începând de la naştere. Înălţimea iepuraşului de pluş de culoare gri-bej este de 55 cm. Iepuraşul de pluş Kaloo fabricat din pluş moale este o jucărie perfectă pentru alint. Suprafaţa sa moale şi fină va cuceri orice bebeluş. Caracteristica interesantă a jucăriei pentru bebeluşi de pluş este că, aceasta absoarbe mirosul copiilor, care este foarte important în primele săptămâni după naştere, astfel cănd jucăria va fi lângă ei, copii se vor simţi în siguranţă. Cu ajutorul jucăriei de pluş Kaloo de pluş moale, copii vor conştientiza existenţa lor într-o lume dinafara burticii mamei lor. Iepuraşul de pluş Rouge Kaloo este foarte uşor şi maxim de sigură pentru joaca celor mai mici.

 Joaca cu jucăria din pluş este foarte importantă pentru orice bebeluş pentru o dezvoltare optimă, deoarece le dezvoltă activitatea creierului, le formează personalitatea, le dezvoltă aptitudinile şi abilităţile de îndemânare. În prima săptămână, după naştere, sensibilitatea tactilă este mai ridicată, astfel că, la orice atingere va reacţiona cu mult mai mare atenţie. Pe parcursul acestei perioade, jucăria de pluş, Kaloo este accesoriul potrivit pentru dezvoltarea acestei sensibilităţi. Bebeluşii preferă culorile calmante pentru dormit, aşadar iepuraşul din pluş,Kaloo cu culorile sale plăcute garantează şi acest lucru. Nu trebuie să va faceţi griji dacă bebeluşul începe să se familiarizeze cu jucăria, gustându-o sau mestecând-o. Orice jucărie Kaloo este testată, corespunde celor mai stricte standarde, astfel se poate mesteca,proba sau gusta. Aşadar liniştit poate mesteca, proba sau gusta. Datorită siguranţei sale maxime şi calităţii franţuzeşti jucăria pentru bebeluşi de pluș, iepuraș, este rezistentă şi maxim de sigură, iar aceasta va conduce copii încă de la naștere.

Producătorul franţuzesc, Kaloo se ocupă de 16 ani de fabricarea jucăriilor din pluş cu un design unicat şi din material de pluş moale pentru bebeluşiProcesul de fabricare este strict controlat, fiecare produs corespunde standardelor stricte, europene, astfel calitatea şi siguranţa jucăriilor sunt asigurate maxim.Astfel că acestea nu au niciun adversar pe piaţă.  Jucăriile Kaloo conţin o frumuseţe franţuzească, o perfecţiune şi o notă de unicitate. Producătorul ia în considerare şi necesităţile şi dorinţele bebeluşilor, astfel ei se simt liniştiţi şi în siguranţă lângă jucăriile de pluş Kaloo. Curăţarea jucăriei este foarte uşoară, spălarea acesteia se face în apă de 30° grade. Pentru păstrarea culorilor şi a calităţii nu este recomandată folosirea înălbitorilor sau al balsamurilor. Datorită designului său unicat şi suprafeţei sale netede iepuraşul Rouge Kaloo Prestige XL va deveni jucăria preferată al oricărui copilaş.

Caracteristici

  • iepuraş moale din pluş
  • jucărie de pluş moale şi fin
  • culori plăcute de gri şi bej
  • pentru copii cei mai mici
  • mărime de 55 cm
  • Pentru păstrarea culorilor şi a calităţii este potrivită spălarea în apă de 30° C  grade
  • Corespunde celor mai stricte standarde de siguranţă
  • Design unicat franţuzesc
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni55 cm
Inaltimea produsului55 cm
Culoareagri
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...