Iepuraş muzical de tras din pluş Petite Rose-Zig Music Rabbit Kaloo 32-42 cm în ambalaj de cadou pentru cei mai mici

Detalii privind produsul

Iepurașul moale de pluş, Kaloo Petite Rose-Zig Music Rabbit, este o jucărie splendidă, muzicală de tras, minunată, care este recomandat pentru cei mai mici de la vârsta de 0 luni. Iepuraşul de pluş, cu o lungime de 32-42 cm, va preocupa micuţii o perioadă lungă de timp. Jucăria de tras dezvoltă motricitatea fină a bebeluşilor, trezeşte în ei curiozitatea naturală faţă de funcţionarea jucăriilor. Jucăria de bebe, la apăsare, redă melodii plăcute, care, de asemenea, atrag atenţia bebeluşului. Cu ajutorul părţii superioare a iepuraşului, poate fi atârnat asupra pătuţului sau asupra scaunului de maşină, iar dacă este tras, poate fi fixat şi pe partea inferioară. Iepuraşul de pluş pentru cei mici este catifelat, moale şi oferă un joc sigur micuţilor.

Jocul cu jucărie de pluș este foarte important pentru dezvoltarea optimă a fiecărui bebeluş. Jucăria dezvoltă activitatea creierului, personalitatea, lucrul manual şi abilităţile copilului. Copilul este foarte sensibil la atingere, încă din primele săptămâni după naștere, reacționează la atingere, iar iepuraşul Kaloo stimulează ideal acestă sensibilitate. Iepuraşul de tras din pluş Kaloo străluceşte în culori fine. Copiii adoră să ronţăie jucăriile, astfel vor putea încerca lucruri noi din jurul lor. Fiecare jucărie Kaloo este testată şi se potriveşte celor mai severe standarde. Poate fi ronţăită, încercată şi gustată.

Kaloo este un furnizor francez de calitate, care se ocupă de mai mult de 16 ani cu fabricarea jucăriilor moi de pluș cu un design unic și de calitate, din materiale nedăunătoare sănătății. Jucăriile Kaloo reflectă elementele frumuseții franțuzeşti, perfecțiunea și designul unic. Procesul de fabricaţie este strict controlat, fiecare jucărie trebuie să corespundă celor mai stricte standarde europene, astfel sunt asigurate calitatea şi siguranţa maximă ale produselor. Producătorul ține cont şi de nevoile și dorințele bebelușilor, datorită acestui lucru, bebeluşii, se simt în siguranță și sunt calmi lângă jucăriile Kaloo. Curățarea jucăriei este foarte ușoară, spălarea acesteia este recomandată în apă de 30°C. La spălare evitați utilizarea înălbitorului şi a dedurizatorului pentru menținerea culorilor și a calității, apoi lăsaţi jucăria să se usuce liber.

Caracteristici

  • jucărie moale din pluş
  • pentru cei mai mici copii de la vârsta de 0 luni
  • culori fine
  • după apăsare redă melodii plăcute
  • înălțimea jucăriei este 32-42 cm, de tras
  • este ideal pentru atârnarea deasupra pătuţului sau pe scaunul de maşină
  • spălarea acestuia este recomandată în apă de 30°C
  • se potriveşte cerinţelor severe de siguranţă
  • design franţuzesc unic
Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni32-42 cm
Dimensiunile ambalajului16*25 cm
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...