Hipopotam de pluș Hip' Kiss Hippo Cocooning Histoire d’ Ours roșu 40 cm de la 0 luni HO3104

Detalii privind produsul

Oferiți copiilor dragoste pentru toată viața și întâmpinați-i în această lume cu tandrețe. Hipopotamul de pluș Hip' Kiss Hippo Cocooning din atelierul brandului francez Histoire d'Ours va primi copilul dumneavoastră în această lume cu blândețe și dragoste. Hipopotamul de pluș roșu este perfect pentru bebeluși încă de la naștere, îi va ajuta să se obișnuiască cu noul mediu. Blana moale de pluș, boticul mare și detaliile mici, vor asigura că jucăria va deveni din prima clipă compania personală a bebelușului dvs. Hipopotamul Histoire d'Ours are o dimensiune de 40 cm si este o combinație perfectă de tradiție și modernitate.

Corpul hipopotamului de pluș este pufos, extrem de moale și ușor, datorită căruia va deveni compania ideală a bebelușului dvs. În prezența acestei jucării de pluș, copiii își vor găsi confort și refugiu. Hipopotamul de pluș Almond Hippo Cocooning poate fi spălat în mașina de spălat la 30 °C la un program delicat, care îi va reda eleganța. Hipopotamul de pluș Histoire d’ Ours este un cadou frumos, așa că îl puteți oferi unui nou-născut sau la ziua de naștere. Hipopotamul de pluș este testat de laboratoare independente, aprobate, astfel încât să îl puteți pune în siguranță în mâinile copiilor, acolo unde îi este locul.

Istoria brandului francez Histoire d'Ours a început să fie scrisă în 1985. În acel moment, Alain Joly a creat o colecție de ursuleți de pluș de calitate superioară, care a devenit parte a atelierului de pluș al familiei. Drăguțele jucării Histoire d'Ours evocă lumea magică, poetică și dulce a copilăriei timpurii. Fiecare jucărie din atelierul Histoire d'Ours se laudă cu perfecțiunea în producție, unde nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Toate jucăriile de pluș sunt pline de tandrețe și designul lor se naște în mintea creativă a designerilor din satul francez Taverny. Datorită ideilor lor, copiii dvs. își vor păstra și spiritul copilăresc pentru tot restul vieții.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni40 cm
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...