Hamburger bar 100% Chef Écoiffier   cu alimente și 25 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Hamburger bar 100% Chef este un set compus din accesorii moderne, care asigură distracția îndelungată a băieților și fetițelor deja de la vârsta de 18 luni. În setul bogat se află 25 de accesorii adică tavă, 2 hamburgeri, 2 pachete de cartofi prăjiți, 2 băuturi răcoritoare cu pai, mai mult 1 ketchup, 1 maioneză, prăjitură, ciocolată, gogoașă cu punch, linguriță și cutie de înghețată. Cu aceste accesorii minunate, barul de hamburger își și deschide porțile, trezește o impresie pe deplin precum cea reală. Unui astfel de set nu-i va putea rezista niciun copil căruia îi place hamburgerul și și-ar dori să se îngrijească de cei dragi lui așa încât să-i surprindă cu bunătăți. Accesoriile s-au fabricat din material de calitate și rezistent, cu vopsele nedăunătoare sănătății în vederea siguranței maxime a copiilor. 

Setul de hamburger este un accesoriu excepțional pentru bucătăriile de jucărie, bufeturi, magazine sau chiar și cafenele, dar și separat îi va distra pe cei mici pentru un timp îndelungat. Este foarte important în dezvoltarea copilului să se joace de-a meseria imitându-i pe adulți. Mai mult, că este un mod minunat pentru distracție, contribuie și la dezvoltarea mentală a copilului. De asemenea se dezvoltă creativitatea, imaginația și fantezia copilului. În plus cu setul de mendiu de jucărie se dezvoltă abilitățile de motorică fină și de mișcare. Acesta este un cadou ideal pentru fiecare copil, care încearcă cu plăcere lucruri noi, și și-ar dori să aibă grijă de cei dragi lor și adoră jocurile de rol

Producătorul franţuzesc,  Écoiffier se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Produsele sale corespund celor mai stricte standarde de siguranţă europeană, astfel că această jucărie este potrivită şi pentru distracţia celor mai mici. Producătorul franţuzesc, Écoiffier  este influenţat de cele mai recente tendinţe în design, iar jucăriile, prin respectarea cerinţelor din timpul procesului de fabricare şi totodată prin calitatea la un preţ rezonabil.

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni40*25*13 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,6 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...