Grătar Barbecue Smoby cu funcții mecanice și sunete de la 18 luni 73 cm înălțime

Detalii privind produsul

Grătarul Barbecue de la producătorul franțuzesc Smoby este o jucărie excelentă pentru toți bucătarii de la vârsta de 3 ani. Grătarul pentru copii într-un design originală gri are fncții excelente - butonul de pornire a gazului, emite un sunet mecanic Cric Cric atunci când este rotit și în același timp apare o simulare a flăcărilor roșii în grătar ca într-un grătar real. Este fabricat din materiale durabile de plastic de înaltă calitate, care vor rezista ani de zile copiilor dvs. Datorită roților și unui mâner solid, copilul o poate muta acolo unde are nevoie. Partea superioară a grătarului se poate bloca, în partea inferioară există un raft pentru depozitarea accesoriilor.

Pe aripile laterale ale grătarului cu imitație din lemn, micuții bucătari pot pregăti toate uneltele necesare pentru grătar. Cei mici vor avea la dispoziție și un set bogat de 18 accesorii, inclusiv 2 farfurii, 1 băț pentru frigărui, solniță, 2 cârnați, 1 chiflă împărțită în două cu o bucată de carne, brânză și roșii. La realizarea grătarului, micuții dvs. se vor baza pe cleștele pentru grătar și vor fi, de asemenea, foarte încântați de bricheta cu gaz, care va emite un sunet mecanic Cric Cric atunci când butonul este apăsat și o simulare a flăcării va apărea la sfârșit. În caz de nevoie, instrumentele pot fi agățate cu ușurință pe cârligele aflate în partea din față a grătarului.

Grătarul atemporal pentru copii, cu funcția flacărilor, va crea o atmosferă autentică, cu frații și prietenii care se vor distra la maxim cu el. Designul frumos și marginile rotunjite delicate garantează siguranța copiilor în timpul jocului. Vor învăța pentru ce servesc uneltele individuale și vor pregăti o delicatesă delicioasă pentru părinții lor. În timpul jocului, ei își dezvoltă abilitățile motorice, gândirea logică și imaginație tehnică. Jucându-se de-a profesia bucătarilor, ei se apropie de lumea adulților, capătă un sentiment de responsabilitate și socializează mai repede. Dimensiunile produsului sunt de 50*37*73 cm, în timp ce înălțimea totală este de 73 cm.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni50*37*73 cm
Inaltimea produsului73 cm
Dimensiunile ambalajului48*11*68 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,48 kg
Culoareanegru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...