Graifer Sansibar BIG cu lungime de 67 cm negru de la 24 luni

Detalii privind produsul

Graiferul, Sansibar de la producătorul german BIG. Aceasta este o maşinuţă neagră foarte frumoasă şi cu stil, care este potrivită băieţilor de la 2 ani. Mașina de jucărie este echipată cu roți din cauciuc, deci este deosebit de rezistentă.  Roțile graiferului sunt ușor de curățat și nu lasă urme pe, podea. Designul excavatorului s-a fabricat special încât copii să îl poată prinde uşor, sa-l poată împinge, să se joace cu acesta sau să îl ducă cu ei. Încărcătorul frontal de jucărie s-a fabricat din material plastic de calitate astfel că, este ideal pentru jocurile în nisip. Acesta îmbină designul modern al insulei Sylt, cunoscută sub numele de centrul de vacanţă Sansibar, cu facilitățile de distracţie şi joacă. Lungimea sa este de 67 cm, iar volumul încărcătorului frontal este mai mare de 0,5 litri. Copii mici îl vor îndrăgi foarte repede deoarece vor transporta multă marfă cu acesta. 

Graiferul Sansibar este protejat de stabilizatori UV, astfel că, va fi strălucitoare pentru mulți ani, deoarece culorile nu se vor decolora nici dacă se vor juca afară în nisipar. Produsele producătorului BIG au o garanție extinsă la 3 ani. Fiecare copil se va distra multe ore cu maşina de lucru. Cu acest graifer , copii pot transporta nisip, pietriș sau alte mărfuri. Materialul transportat poate fi descărcat din cupa de, descărcare printr-o înclinare simplă. Datorită marginilor rotunjite ale mașinii mici, copilaşul nu se va răni în timp ce se joacă. Producătorul BIG s-a gândit de asemenea la faptul că, jucăria trebuie să fie practică, astfel că, aceasta este ușor de spălat sub apă. 

Graiferul Sansibar de la producătorul BIG a fost testat de institutul german TÜV Rheinland și este în conformitate cu standardele stricte GS. BIG este un producător german renumit, care aparține de primii producători mondiali în fabricarea de jucării din plastic de înaltă calitate. Simbolul lor este un bivol, care se caracterizează prin: putere, robustețe și rezistență, iar aceleași caracteristici le au toate jucăriile BIG pentru copii. BIG folosește materiale nedăunătoare sănătăţii și de înaltă calitate în timpul producției. Jucăria are o garanţie de 3 ani, materialul de plastic conţine un filtru unic UV, care asigură că jucăria va rămâne la fel de frumoasă şi strălucitoare ca în prima zi şi după un timp mai îndelungat. Producătorul german reprezintă garanția calității, unicității și siguranţei astfel că, dumneavoastră niciodată nu trebuie să vă faceţi griji atunci când copilaşul se joacă.

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni67*20*25 cm
Lungime intreaga67 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,0 kg
Rotigumene
Culoareanegru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...