Detalii privind produsul

Graiferul BIG Maxi este o jucărie frumoasă şi de calitate pentru copii. Maşina de construcţii avansează pe roţi din cauciuc,astfel nu dăunează suprafeţei podelei. Graiferul german pentru copii a fost fabricat din plastic de calitate superioară, în culoare vie de galben. Maşina pentru copii este dotat cu un scaun masiv, care are o rezistenţă la greutate de 50 de kg. Mânerul graiferului este dotat cu o cupă voluminoasă,care poate fi manevrat cu ajutorul mânerului rotabil. Maşina de construcţii pentru copii cu conţine elemente mici, este ideal jocurilor în aer liber şi în casă. Folosirea acestuia este recomandată de la 3 ani. Graiferul dotat cu cupa mobilă, dezvoltă fantezia, abilităţile motorice şi gândirea logică a copiilor.

Copii se vor juca ore în şir cu această maşină de construcţie. În interesul siguranţei suplimentare, colţurile jucăriei sunt rotunjite. Lungimea graiferului pentru copii este 73 de cm.Scaunul pentru copii poate fi rotit în fiecare parte. Producătorul german BIG ţine în vedere şi punctualitatea, deoarece jucăria poate fi spălat cu apă simplă de la robinet,iar micuţii se pot bucura din nou de jucărie. Graiferul BIG Maxi pentru copii este dotat cu un filtru UV,care asigură menţinerea culorilor jucăriei,dacă a fost folosit la jucatul în aer liber.Jucăriile BIG au fost testate în instituţii diferite,astfel susţin calitatea produselor. Producătorul BIG este conştient despre calitatea deosebită a produselor, de aceea au 3 ani de garanţie prelungită la produse.

Graiferul BIG Maxi a fost testat de către instituţia TÜV Rheinland,potrivit prescripţiilor severe GS. Firma germană BIG produce jucării de categorii înalte. Logoul mărcii este un bivol,care simbolizează putere, rezistenţă şi masivitate - chiar aceste sunt trăsăturile mărcii. Produsele mărcii BIG se bazează pe siguranţă, materialele folosite în producere sunt nu numai de calitate, dar sunt şi inocive asupra sănătăţii. Designul înconfundabil, procesele moderne de fabricare şi jucăriile moderne, se potrivesc cerinţelor copiilor - acesta este BIG.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni73*32*30 cm
Inaltimea produsului30 cm
Dimensiunile ambalajului75*33*63 cm
Lungime intreaga73 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,1 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareagalben
Set de produseNu
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...