Geantă de lucru cu unelte Facom Smoby și 21accesorii

Detalii privind produsul

Geanta de lucru cu unelte este un set modern de unelte de lucru pentru copii într-o geantă practică roșu și negră de la designerii francezi Smoby, așa că este populară pentru toți copiii și mai ales pentru băieții de la 3 ani. Include cele mai importante unelte pentru reparații, ceea ce face din ea o garanție de ore de distracție pentru micuții reparatori. Cele 21 de accesorii includ un fierăstrău, ciocan, șurubelniță, cheie, șuruburi, cuie, piulițe și plăci de construcție. Geanta atemporală este marcată cu sigla și inscripția Facom, astfel că, cei mici vor trăi o experiență și mai realistă atunci când se vor juca de-a constructori. Prin intermediul genții cu unelte, băieții vor învăța multe despre utilizarea uneltelro de lucru și vor învăța, de asemenea, să stocheze uneltele la locul lor. Dimensiunile genții sunt de 24*12*15 cm, așa că, pot fi purtate cu ușurință datorită curelei de umăr.

Este foarte important să îi îndrumăm pe copiii să se joace de-a profesiile adulților. Într-un mod jucăuș, ei se apropie de lumea adulților, încearcă să descopere ce implică viața unui astfel de reparator. Prin atelierul pentru copii, se dezvoltă abilitățile motorice și abilități de mișcare. Utilizarea instrumentelor susține, de asemenea, dezvoltarea gândirii logice și a concentrării. Când copiii se joacă de-a reparatorii în interior sau în aer liber, își dezvoltă și imaginația și creativitatea. Ei descoperă, cercetează, repară, demontează și asamblează. Toate aceste posibilități de joac, distracție și învățare jucărușă sunt oferite de acest set de reparații frumos, cu un design original.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni24*12*15 cm
Dimensiunile ambalajului23*10*15 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,3 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...