Geantă cu unelte de lucru Fabric Tool Case Black&Decker Smoby cu 21 accesorii

Detalii privind produsul

Geanta cu unelte de lucru Fabric Tool Case este un set modern de unelte de lucru pentru copii într-o geanta practică, cu care se vor distra toți copiii și în special băietii de la 3 ani. Geanta textilă în design portocaliu-negru cu motivul uneltelor de lucru Black&Decker este echipată cu o curea de umăr și buzunare pentru accesorii. Pe micuții reparatori îi așteaptă un set de 21 de accesorii, inclusiv un ciocan, șurubelniță, cheie, ferăstrău, șuruburi, cuie, piulițe și piese de construcție. Datorită genții, copiii pot transporta confortabil unelte și accesorii pentru reparații, își pot lua cu ei jucăriile, atunci cănd merg în vizită la prieteni.

Este foarte important să-i ghidăm pe copiii să se joace de-a meseriile adulților. Într-un mod jucăuș, abordează lumea adulților, încearcă și descoperă ce include viața unui astfel de reparator. Printr-o geantă cu unelte de lucru, copiii își dezvoltă abilitățile motorice și abilitățile de mișcare. Utilizarea uneltelor sprijină, de asemenea, dezvoltarea gândirii logice și a concentrării. Copiii își dezvoltă imaginația și creativitatea atunci când se joacă de-a reparații în casă sau afară. Ei descoperă, cercetează, repară, demontează, asamblează. Toate aceste posibilități de joacă, distracție și învățare jucăușă sunt oferite în această geantă de lucru grozavă. Dimensiunile gentii sunt 24*12*15 cm.

Producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un adevărat design francez. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a-i menține pe copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby vor dezvolta copiii în toate aspectele, le modelează personalitatea și îi atrag chiar și pe cei mai mici copilași. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni24*12*15 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...