Geantă de unelte Black&Decker Smoby ciocan, fierăstrău, şurubelniţă şi accesorii

Detalii privind produsul

Geanta cu unelte Black&Decker este un set modern de instrumente de lucru pentru copii, într-o geantă practică într-un design de culoare negru-portocaliu. Toți copii, în special băieții se vor juca cu aceasta de la 3 ani. Aceasta include cele mai importante unelte pentru reparații asigurând ore de distracție și de bricolaj pentru micii reparatori și inventatori. Printre cele 4 accesorii veți găsi un fierăstrău, ciocan, șurubelniță și cheie. Desigur aceasta include de asemenea șuruburi, cuie, piulițe și placă de construcție. Aceasta este o jucărie rezistentă pentru băieți cu un design original și ambalaj practic. Cu geanta de unelte băieții învață multe despre folosirea uneltelor de lucru și de asemenea învață să depoziteze instrumentele unde aparțin. Dimensiunile genții sunt de 24*12*15 cm și este foarte ușor de transportat datorită curelei de umăr. 

Este foarte important să îi îndemnăm pe copii mici să se joace profesia adulților. Ei se apropie de lumea adulților într-un mod jucăuș, testează ce descoperă ce implică viața unui astfel de meseriaș. Atelierul pentru copii dezvoltă abilitățile motorice fine și abilitățile de mișcare. Utilizarea uneltelor sprijină de asemenea dezvoltarea gândirii logice și a concentrării. Copii se joacă reparând în casă sau în exterior dezvoltându-și astfel fantezia și creativitatea. Ei descoperă, explorează, repară, dezasamblează și asamblează. Toate aceste posibilități de învățare, distracție și joacă sunt oferite de acest set de reparații cu un design original pentru băieți Smoby. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit de jucării din material de plastic de înaltă calitate cu un design precum cel real pentru copii. Plastic jucăriilor este puternic și durabil, dar de asemenea foarte moale și neted, este plastic neted la atingere. Toate jucăriile pentru copii au colțuri rotunjite pentru vă păstra copii în siguranță și protejați de răniri în timpul jocului vesel. Culorile jucăriilor din plastic Smoby stimulează și dezvoltă creativitatea, imaginația și fantezia copiilor. Procesul de fabricare al jucăriilor Smoby este strict controlat, jucăriile îndeplinesc cele mai înalte criterii de siguranță. Smoby este o garanție a calității franțuzești, a designului original și a produselor unice care se remarcă pe piața europeană.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni24*12*15 cm
Dimensiunile ambalajului23*10*15 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,3 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...