Garaj cu spălătorie auto First Garage Little Smoby heliport cu lift și pompa de benzina cu 1 autoturism de la 18 luni

Detalii privind produsul

Garajul cu o spălătorie auto First Garage Little de la producătorul francez Smoby este o jucărie excelentă pentru băieți și fetele de la 18 luni. Garajul în culori pastelate va oferi micilor șoferi o pompă de benzină pentru alimentare și, de asemenea, o spălătorie auto unde pot curăța perfect mașina de jucărie. Garajul pentru mașini de jucărie are 2 etaje, care sunt conectate printr-un lift, și există și o rampă de lansare, prin care mașina de jucărie coboară pe pământ. Garajele sunt dotate cu locuri de parcare, în partea inferioară se află și un spațiu pentru servisul tehnic al mașinii de jucărie. Acoperișul garajului este dotat și cu o zonă de aterizare pentru elicoptere.

Joaca cu mașinile de jucărie și un garaj ajută la dezvoltarea abilităților și aptitudinilor unui copil de la o vârstă fragedă. Este foarte important să-i îndrumăm pe cei mai mici copii să se joace de-a meseriile adulților. Astfel, copiii dobândesc un anumit simț al responsabilității pentru propriile acțiuni, își dezvoltă creativitatea și imaginația. Manipularea mașinuțelor de jucărie dezvoltă abilitățile motorice și abilitățile de mișcare ale copiilor, precum și gândirea logică și spațială. Dimensiunile garajului sunt de 56*29*32 cm. Garajul conține 1 mașinuță albastră cu forme rotunjite.

Producătorul Smoby este un producător de top care aduce de ani de zile jucării din plastic de calitate copiilor. Plasticul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp blând cu mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a-i menține pe copiii în siguranță și pentru a-i protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este controlat, jucăriile îndeplinesc criteriile stricte de siguranță.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni56*29*32 cm
Inaltimea produsului32 cm
Dimensiunile ambalajului40*13*54 cm
Lungime intreaga56 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaalb
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...