Garaj cu 3 etaje Grand Garage Little Smoby cu lift spălătorie auto și mașina cu elicopter de la 18 luni

Detalii privind produsul

Garajul supraetajat Grand Garage Little este un cadou excelent pentru toți copiii și în special băieții de la 18 luni. Garajul pentru mașinuțele de jucărie are 3 etaje, care sunt conectate printr-un drum clasic și, de asemenea, printr-un lift practic pentru mașini cu control mecanic. Pe cei mici îi așteaătp rampe de lansare, diverse semne de circulație, o spălătorie auto și un heliport în partea de sus. O caracteristică specială a garajului este cutia practică de depozitare la parter, în care copiii își pot pune mașinile de jucărie sau alte lucruri mici. Garajul de design într-o versiune pastelată albastră arată realist, este fabricat din plastic durabil și de înaltă calitate, astfel încât va rezista ani de zile copiilor dvs. Pachetul include, de asemenea, 1 mașină de jucărie și 1 elicopter.

Joaca cu mașinile de jucărie și un garaj ajută la dezvoltarea abilităților și aptitudinilor unui copil de la o vârstă fragedă. Este foarte important să-i îndrumăm pe cei mai mici copii să se joace de-a meseriile adulților. Astfel, copiii dobândesc un anumit simț al responsabilității pentru propriile acțiuni, își dezvoltă creativitatea și imaginația. Manipularea mașinuțelor de jucărie dezvoltă abilitățile motorice și abilitățile de mișcare ale copiilor, precum și gândirea logică și spațială. Dimensiunile garajului sunt de 62*60*43 cm, intră în orice căsuță pentru copii.

Producătorul Smoby este un producător de top care aduce de ani de zile jucării din plastic de calitate copiilor. Plasticul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp blând cu mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a-i menține pe copiii în siguranță și pentru a-i protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este controlat, jucăriile îndeplinesc criteriile stricte de siguranță.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni62*60*43 cm
Inaltimea produsului43 cm
Dimensiunile ambalajului50*17*68 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...