Găletușă set din trestie de zahăr Bio Sugar Cane Bucket Smoby 6 piese - din colecția Smoby Green 100% reciclabilă de la 18 luni

Detalii privind produsul

Descoperiți jucăriile ecologice din ediția Smoby Green. Setul găletușei din trestie de zahăr Cane Bucket de la producătorul franțuzesc Smoby, este cadoul ideal pentru băieții și fetițele de la 18 luni. Găleata într-un design albastru cu alb, cu sită pentru nisip, este decorată cu o imagine a lumii subacvatice, așa că va încânta copilașii la prima vedere. De asemenea, include o stopitoare verde, o lopată portocalie, greblă și micuții marinari vor fi încântați de o formă albastră pentru nisip în formă de barcă. Întregul set este fabricat din trestie de zahăr, deci este 100% reciclabil, în timp ce 90% din plasticul utilizat provine din componenta organică obținută din trestia de zahăr cu creștere rapidă, deci nu împovărează mediul.

Găleată cu accesorii le va aduce copiilor multe momente fericite, se vor juca cu ea în curte, grădină, în nisipar sau într-o excursie lângă apă și în vacanță. Cu accesoriile de la Smoby, cei mici vor putea creea diverse forme în nisip, își vor construi diferite castele sau săpa tunele. Găleată este echipată cu un mâner practic, astfel încât să poată fi transportat cu ușurință, greutatea sa fiind de numai 0,3 kg. Setul de jucării cu nisip îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile motorice, gândirea logică, să învețe să lucreze cu accesorii noi și să trezească imaginația și creativitatea copiilor. Designul francțuzesc atemporal, combinat cu plasticul moale, catifelat la atingere, va crea o atmosferă veselă și plăcută în timpul jocului.

Producătorului franțuzesc Smoby îi pasă de mediu, așa că, vă veți putea bucura de produsul într-un ambalaj elegant realizat din carton solid, care poate fi 100% reciclat. Producția de jucării din plastic durabil este în prezent o mare provocare pentru toți producătorii, iar Smoby este unul dintre acești producători. Jucăriile din plastic din surse vegetale prezintă aceeași calitate, durabilitate și au, de asemenea, o suprafață fină ca jucăriile din plastic, obținute din petrol, deci nu veți observa nicio diferență. De aceea jucăriile ecologice, sunt foarte populare și au grijă de mediul înconjurător. Dimensiunile produsului sunt de 17*17*35 cm.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni17*17*35 cm
Dimensiunile ambalajului19*19*31 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,3 kg
Observaţie100% recyclable product
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...