Set găletușă din trestie de zahăr Bio Sugar Cane Bucket Smoby 4 piese din colecția Smoby Green 100% reciclabil de la 18 luni

Detalii privind produsul

Datorită jucăriilor ecologice din colecția Smoby Green, copiii dvs. își pot crea relația potrivită cu mediul încă de la o vârstă fragedă! Setul de găleată Bio din atelierul designerilor francezi Smoby este realizat din trestie de zahăr adevărată și este potrivit pentru băieții și fetele de la 18 luni. Setul de găleată premium include o găleată albastră cu o sită de nisip, cu lopată și greblă portocalie. Setul de jucării cu nisip și apă este 100% reciclabil, în timp ce materialul său de plastic constă din până la 90% din componenta organică, obținută din trestie de zahăr cu creștere rapidă. Un astfel de cadou va încânta băieii si fetele, este cel mai bun cadou pe care îl puteti oferi.

Producătorului franțuzesc Smoby îi pasă de mediu, așa că puteți aștepta cu nerăbdare produsul într-un ambalaj elegant din carton durabil și design, care poate fi, de asemenea, reciclat 100%. Producția de jucării durabile din plastic este în prezent o provocare majoră pentru toți producătorii de jucării, iar Smoby este primul dintre ei, care le produce. Jucăriile din plastic din surse vegetale prezintă aceeași calitate, durabilitate și au, de asemenea, o suprafață fină ca și jucăriile din plastic obținut din petrol, așa că nu veți observa nicio diferență. Oferiți-le copiilor dvs. distracție cu jucăriile viitorului, care salvează mediul înconjurător și le stimulează dezvoltarea imaginației și a creativității. Cu accesorii individuale, ei își vor dezvolta abilitățile motorice și își vor petrece timpul liber la aer curat, în nisipar sau în curte, în timp ce se joacă de-a grădinari.

Găleata are un mâner practic, adaptat pentru mâinile copiilor mici. De mulți ani, producătorul franțuzesc Smoby le aduce copiilor cele mai bune jucării cu o idee proprie, originală. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copiii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby dezvoltă creativitatea și individualitatea copiilor, atragând fiecare copil mic. Jucăriile îndeplinesc chiar și cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni15*15*27 cm
Inaltimea produsului27 cm
Greutate126 g
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...